Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Σέρβια: Τα προβλήματα των επιχειρήσεων στο επίκεντρο της 1ης διευρυμένης συνεδρίασης εμπορικών συλλόγων ΠΕ Κοζάνης

Σέρβια: Τα προβλήματα των επιχειρήσεων στο επίκεντρο της 1ης διευρυμένης συνεδρίασης εμπορικών συλλόγων ΠΕ Κοζάνης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Τα προβλήματα των επιχειρήσεων βρέθηκαν στο επίκεντρο της 1ης διευρυμένης συνεδρίασης των εμπορικών συλλόγων της ΠΕ Κοζάνης, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) Γιώργος Καρανίκας, ο οποίος και έθεσε επί τάπητος τα καίρια προβλήματα των επιχειρήσεων σήμερα, προτείνοντας λύσεις για το επιχειρείν.

Παρόντες ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Γιώργος Βαβλιάρας, ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης Άρης Κουρκούτας, ο π. περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Σβώλης, ο πρόεδρος του συλλόγου Μαρμαράδων Γιάννης Τερνενόπουλος κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρωτοβουλία για την εν λόγω συνεδρίαση, που διοργάνωσαν από κοινού το Επιμελητήριο Κοζάνης και ο Εμπορικός Σύλλογος Σερβίων, επιβραβεύτηκε από όλους τους παριστάμενους.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team