Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Σε ΡΑΕ και ΔΕΔΑ την επόμενη εβδομάδα ο Πλακεντάς – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Σε ΡΑΕ και ΔΕΔΑ την επόμενη εβδομάδα ο Πλακεντάς – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Νέα εξόρμηση στην Αθήνα δρομολογεί ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς συνοδευόμενος από τη διευθύντρια της ΔΕΤΗΠ Ιωάννα Καλαϊτζίδου, με στόχο να εξεταστούν οι παράμετροι για την παροχή φυσικού αερίου στην περιοχή. Σημειώνεται ότι την Τετάρτη που μας πέρασε, υπήρξε ενημέρωση και καταγραφή ενεργειακών αναγκών των Δήμων, σε ειδική συνάντηση στον ΔΕΣΦΑ παρουσία του Περιφερειάρχη και των Ενεργειακών Δημάρχων.
Συγκεκριμένα, υπάρχουν προγραμματισμένες συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της ΔΕΔΑ (ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ) και της ΡΑΕ (ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ), στις οποίες ο Δήμαρχος Εορδαίας θα ζητήσει συγκεκριμένες απαντήσεις για τον υφιστάμενο προγραμματισμό στις παροχές, και να διερευνήσει τις δυνατότητες που έχει η περιοχή να εξασφαλίσει παροχή φυσικού αερίου ως εναλλακτικού καυσίμου από τους αγωγούς.
Υπενθυμίζεται πως κατά τη σύσκεψη του Σεπτεμβρίου με πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας, ειπώθηκε πως μελετούνται εναλλακτικές (εφεδρικές) λύσεις για την τροφοδοσία της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας με φυσικό αέριο.


Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team