Αρχική > Slider > Σε πασχαλινούς ρυθμούς η αγορά της Πτολεμαΐδας – Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή των Βαΐων

Σε πασχαλινούς ρυθμούς η αγορά της Πτολεμαΐδας – Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή των Βαΐων

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Μπορεί o καιρός να θυμίζει ακόμα χειμώνα αλλά η άνοιξη έφτασε, και τα εμπορικά καταστήματα της Πτολεμαΐδας γέμισαν τις βιτρίνες τους με ανοιξιάτικα ενδύματα και υποδήματα, πασχαλιάτικες λαμπάδες και διάφορα πασχαλιάτικα είδη.

Ταυτόχρονα ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας ανακοίνωσε το Πασχαλινό εορταστικό ωράριο που ξεκινά  από την Κυριακή των Βαΐων και θα ισχύει για όλη την Μεγάλη Εβδομάδα.

Από την πλευρά του ο εμπορικός κόσμος προσδοκά να τονωθεί η κίνηση της αγοράς την πασχαλινή περίοδο για να δουν τους τζίρους τους να ανεβαίνουν, προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, όπως ανέφερε μιλώντας στο «e-ptolemeos.gr» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας, Μιχάλης Δεληκώστας.  «Μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο που η αγορά είχε πέσει εντελώς μετά τις χειμερινές εκπτώσεις, ο εμπορικός κόσμος περιμένει το Πάσχα για να ξαναθερμανθεί η αγορά, γιατί οι έμποροι δυσκολεύονται πολύ να επιβιώσουν με όλες τις φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις που έχουν απέναντι στο κράτος», είπε. Τόνισε μάλιστα πως «εάν δεν ανακάμψει η αγορά και την πασχαλινή περίοδο, δυστυχώς θα οδηγηθούμε μοιραία σε καινούρια λουκέτα». Εξήγησε μάλιστα ότι «η πτωτική πορεία της αγοράς οφείλεται στη μειωμένη αγοραστική δύναμη των καταναλωτών, καθώς κόσμος βγαίνει πλέον στην αγορά για να ψωνίσει τα απολύτως – απολύτως αναγκαία».

Ο κ. Δεληκώστας κάλεσε για άλλη μια φορά τους καταναλωτές με την όποια καταναλωτική δύναμη τούς έχει απομείνει, «να κάνουν τις πασχαλινές τους αγορές από την τοπική αγορά. Να προτιμήσουν την αγορά της Πτολεμαΐδας, διότι τα καταστήματα έχουν εφοδιαστεί με νέα και ποιοτικά εμπορεύματα και οι τιμές είναι εξαιρετικά καλές.»

Το πασχαλινό ωράριο στην αγορά της Πτολεμαΐδας έχει ως εξής:

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη