Αρχική > Slider > Σε λειτουργία τα φανάρια στον κόμβο Οδού Δυτικής Εορδαίας- Ασβεστόπετρας 

Σε λειτουργία τα φανάρια στον κόμβο Οδού Δυτικής Εορδαίας- Ασβεστόπετρας 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Σε λειτουργία τέθηκαν από τις 15 Δεκεμβρίου οι φωτεινοί σηματοδότες (φανάρια) που τοποθετήθηκαν στον κόμβο της Οδού Πτολεμαΐδας- Δυτικής Εορδαίας με την επαρχιακή οδό Πτολεμαΐδα- Ασβεστόπετρας, καθώς ολοκληρώθηκε το έργο «Φωτεινή Σηματοδότηση Κόμβου Κ2 (Ασβεστόπετρας) της Οδού Πτολεμαΐδας- Δυτικής Εορδαίας».

PLAKENTAS

Την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του έργου αυτού που υλοποίησε η Αντιπεριφέρεια Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης, Παναγιώτης Πλακεντάς: «Άλλη μια δέσμευσή μας υλοποιήθηκε», δήλωσε στον «Π».

Επισήμανε ότι επρόκειτο για ένα αναγκαίο έργο που δεσμεύτηκε να υλοποιήσει η Αντιπεριφέρεια Π.Ε. Κοζάνης, προκειμένου να εξαλειφθεί ο κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων για τους διερχόμενους οδηγούς, αφού πρόκειται για μια επικίνδυνη διασταύρωση της οδού Δυτικής Εορδαίας, καθώς στο σημείο εκείνο τέμνεται από την επαρχιακή οδό Πτολεμαΐδας- Ασβεστόπετρας, στο οποίο είχαν σημειωθεί αρκετά τροχαία ατυχήματα με υλικές ευτυχώς ζημίες και το οποίο δικαίως οι χρήστες της οδού χαρακτήριζαν παγίδα.

Ο κόμβος αυτός, σημείωσε ο κ. Πλακεντάς, ήταν ηλεκτροδοτημένος από την αρχική μελέτη, και παρότι δεν προβλεπόταν στην αρχική μελέτη η τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών, αποφασίστηκε να σηματοδοτηθεί με ηλεκτρικά φανάρια διότι παρουσιάζει αυξημένη κυκλοφορία, αλλά και επειδή το σημείο αυτό της οδού βρίσκεται σε καμπύλη κι έπρεπε να παρέχεται περισσότερη ασφάλεια σε όσους κινούνται από και προς την κατεύθυνση Πτολεμαΐδας- Δυτικής Εορδαίας.

Σημειωτέον ότι ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε σε 83.000,00 ευρώ ενώ η χρηματοδότηση του έργου έγινε από το ΕΠΑΔΥΜ.

2

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη