Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Σε κινητοποιήσεις οι αγρότες της Εορδαίας – Συμμετέχουν στο αυριανό Πακοζανίτικο αγροτικό συλλαλητήριο στο Δρέπανο

Σε κινητοποιήσεις οι αγρότες της Εορδαίας – Συμμετέχουν στο αυριανό Πακοζανίτικο αγροτικό συλλαλητήριο στο Δρέπανο

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Στους δρόμους βγαίνουν αύριο Τετάρτη 20 Ιανουαρίου οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Εορδαίας, οι οποίοι στη σημερινή γενική τους συνέλευση αποφάσισαν τη συμμετοχή τους στο πανκοζανίτικο αγροτικό συλλαλητήριο που διοργανώνεται αύριο στο Δρέπανο Κοζάνης, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης και την αύξηση του κόστους παραγωγής που κρίνονται καταστροφικά για την ελληνική παραγωγή.

3

Σε γενική συνέλευση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Εορδαίας το μεσημέρι εκλέχθηκε πενταμελής συντονιστική επιτροπή και αποφασίστηκε η συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις του κλάδου, καθώς εκτός από το φορολογικό και το ασφαλιστικό που θίγουν όλο τον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο της χώρας μας, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής έχουν και τοπικά αιτήματα και ζητούν την ικανοποίησή τους, όπως για παράδειγμα να πληρωθούν την παραγωγή των σακχαρότευτλων- έχουν πληρώσει μάλιστα τον ΦΠΑ, αλλά και για την μη πληρωμή των προγραμμάτων κτηνοτρόφων και γεωργών.

1 x''savvas gior

«Η απόφαση της συντονιστικής επιτροπής είναι να ξεκινήσουν στις 10 αύριο το πρωί οι αγρότες της Εορδαίας από το χώρο των αποθηκών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Εορδαίας για να πάνε συντονισμένα με τα τρακτέρ τους στο συλλαλητήριο στο Δρέπανο για να συναντήσουν τους άλλους αγρότες του Ν. Κοζάνης», δήλωσε με το πέρας της συνέλευσης ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, Γιώργος Χ’’Σάββας.

 

2 mouratidis tasos

«Εάν αυτή τη φορά περάσουν τα μέτρα της κυβέρνησης πέφτει κι ο τελευταίος πύργος μας. Εμείς σαν αγρότες έχουμε τελειώσει», δήλωσε το  μέλος της νεοεκλεγείσας συντονιστικής επιτροπής των αγροτών της Εορδαίας, Τάσος Μουρατίδης κι απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους αγρότες της Εορδαίας να συμμετέχουν στην αυριανή κινητοποίηση. «Όλοι οι αγρότες πρέπει να πάρουν στα χέρια τους την κινητοποίηση γιατί μας αφορά όλους μας, αφορά το μέλλον μας, τα παιδιά μας.»

4

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη