Αρχική > Slider > Το σχόλιο του Παύλου Λαφαζανίδη της Τετάρτης 27/07/2016

Το σχόλιο του Παύλου Λαφαζανίδη της Τετάρτης 27/07/2016

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι οι στρατιωτικές δυνάμεις της πατρίδας μας. Αποστολή τους, σύμφωνα με το νόμο, είναι η υπεράσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και ακεραιότητας, η διασφάλιση του εθνικού ζωτικού της χώρου και η αποφασιστική τους συμβολή στην επίτευξη των στόχων της χώρας. Θα μπορούσα να συνεχίσω με ένα τόμο μανιφέστο αλλά θα χάσουμε το δάσος.

Έκανε αποδεκτή ο πατριώτηςκαι όχι δοσίλογος, που δεν στήνεται ποτέ στα 4, υπουργός Εθνικής  Άμυνας την τροπολογία 27 βουλευτών του αδελφού σε αυτόν κόμμα, Σύριζα, όσον αφορά την επέκταση του συνδικαλισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Πραγματικά, είμαστε η χώρα της παράνοιας και του διαρκούς ξεπεσμού. Αντί να παραδειγματιστούμε από άλλους κλάδους  την κατάντια που έφερε ο μαρξιστικού τύπος συνδικαλισμός, εμείς τον εισάγουμε στον στρατό. Σε ένα σώμα που από τη φύση οφείλει να είναι ενωτικό και η αποστολή του ιδιαίτερη.

Η συγκεκριμένη τροπολογία, βέβαια, ενέχει και άλλους προβληματισμούς. Είναι η πρώτη φορά, ίσως, που ενδέχεται (είναι σίγουρο δηλαδή) να καταγραφούν και επίσημα υψηλά ακροδεξιά ποσοστά. Κάποιοι ‘’πονηροί’’, ισχυρίζονται, ότι υπάρχει κρυφή ατζέντα Συριζα-Ανελ-Χ.Α με αφορμή το νέο εκλογικό νόμο. Χεράκι- χεράκι, λοιπόν, ερυθρόμαυροι φασίστες.

Το σημαντικότερο, όμως, θα είναι ο απόλυτος εξευτελισμός των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο Στρατός δεν έχει το δικαίωμα να γελοιοποιείται, ούτε να διχάζεται σε κόμματα. Ο Στρατός οφείλει να είναι παρόν σε κάθε δύσκολη στιγμή. Ο Στρατός είναι φυλάκιο της πατρώας γης και σχολείο παίδευσης ηρώων…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Παύλος Λαφαζανίδης