Αρχική > Slider > Το σχόλιο του Παύλου Λαφαζανίδη της Τετάρτης 05/10/2016

Το σχόλιο του Παύλου Λαφαζανίδη της Τετάρτης 05/10/2016

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

27 Σεπτεμβρίου 2016. Ίσως η πιο άσχημη στιγμή της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.

Η αριστερή κυβέρνηση, η οποία πρωτοστάτησε στα κινήματα διχασμού, της ρητορικής μίσους και τις ευχές για ‘’ψόφους’’, εκχώρησε τη δημόσια περιουσία στο ένα υπερταμείο του οποίου ο πρόεδρος διορίζεται απ’ την Κομισιόν και τον ESM. Συνολικά 72.000 ακίνητα δημόσιας περιουσίας παύουν να αποτελούν κομμάτι του κράτους. Και το σημαντικότερο, δεν άνοιξε ρουθούνι. Τελικά το αριστερό Marketing είναι η μεγαλύτερη επιστήμη του 21ου αιώνα.

Απ’ τις 28 Σεπτεμβρίου άνοιξε οριστικά ένα νέο κεφάλαιο του προτεκτοράτου της Ελλάδας. Αυτό για το οποίο οι ξένοι πάλευαν τόσα χρόνια, χαρίστηκε απ’ τον Τσίπρα απλόχερα.

Χαρίστηκε με την υπογραφή της αριστεράς, η οποία εκλέχτηκε στο όνομα της ανεξαρτησίας απ’ τον ξένο παράγοντα. Τους νταβατζήδες και τους τοκοφλύφους όπως ανέφεραν.

Ουσιαστικά μιλάμε για το κλείσιμο ενός κύκλου. Μιλάμε για το τέλος του σύγχρονου ελληνικού κράτους και το τέλος της αριστεράς. Η Ελλάδα θα ζει με το υπερταμείο για τα επόμενα 99 χρόνια. Ας αναλογιστούμε όλοι το σπόρο του μίσους που έσπειρε η παρέα των Τσίπρα-Καμμένου. Γιατί κύριοι ΣΑΝΕΛ η καλή διαπραγμάτευση δε φαίνεται απ’ τις προθέσεις αλλά με τον επίλογό της. Και ο δικός μας επίλογος ήταν μία μεγάλη ιστορικά εθνική ήττα.

Υ.Γ: Πραγματικά θλίβομαι με τους υποκριτές όλων των κομμάτων, (βουλευτές, πολιτευτές, συνδικαλιστές και φυσικά τους τοπικούς άρχοντες) οι οποίοι έπεσαν απ΄ τα σύννεφα σχετικά με το θέμα της ΔΕΗ. Αλλά δε φταίνε αυτοί. Αυτοί μας αξίζουν….

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Παύλος Λαφαζανίδης