Αρχική > Στήλες > Σινεμά > “Σχέση Κατά”, του Φάνη Τοψαχαλίδη

“Σχέση Κατά”, του Φάνη Τοψαχαλίδη

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Σήμερα τα Χριστούγεννα και λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου στη χώρα μας το κλίμα είναι εορταστικό αλλά και πολιτικά πολωμένο.

Στο σημερινό άρθρο δεν θα ασχοληθούμε με ιστορικά κινηματογραφικά θέματα αλλά θα γίνει για πρώτη φορά δημόσια παρουσίαση (εκτός των φεστιβάλ) της ταινίας μου “Σχέση Κατά”. Η ταινία είναι μικρή σε διάρκεια και αφορά την οικονομική κρίση. Πολύ κόσμος θα πει “τι πρωτότυπο ακόμα μια ταινία για την κρίση”. Δεν τους αδικώ αφού τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες δημιουργοί έχουν αυτό ως κύριο θέμα . Άλλωστε και ο Ιταλικός νεορεαλισμός κάπως έτσι ξεκίνησε μετά τον παγκόσμιο πόλεμο μέσα από μια φτωχή και ταπεινωμένη Ιταλία. Όταν η Ιταλική οικονομία άρχισε να ανθίζει τότε άρχισε και να αλλάζει η θεματολόγια στο σινεμά τους. Επιστρέφοντας στην ταινία μου το θέμα της έχει να κάνει με τους πλειστηριασμούς, αρκετά επίκαιρο θα έλεγα μια και πολλά ακούγονται για την προστασία της πρώτης κατοικίας. Το πρώτο θέμα ανάγνωσης είναι αυτό, υπάρχουν όμως και άλλα τα οποία θα τα αφήσω σε εσάς τους θεατές. Όσοι από εσάς θα θέλατε να μου πείτε την γνώμη σας, είμαι ανοιχτός και την περιμένω στο email μου: fanis_cage@yahoo.com , στο facebook κ.α.

Παρακολουθήστε την ταινία μικρού μήκους “Σχέση Κατά”.

 

Να σας υπενθυμίσω ότι η κινηματογραφική ομάδα της πόλης θα προβάλει τις βραβευμένες ταινίες του φεστιβάλ Δράμας στις 4&5 Ιανουαρίου στην Δημοτική βιβλιοθήκη στις 21:00. Το πρόγραμμα των ταινιών θα ανακοινωθεί σύντομα από την ομάδα ενώ αναμένονται και άλλες όμορφες δραστηριότητες.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχηθώ καλές γιορτές!. Τα λέμε … του χρόνου!

 

protasi

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Φάνης Τοψαχαλίδης