Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Σαρρής εναντίον όλων και όλοι εναντίον Σαρρή – Πλήρης θεσμική απομόνωση για τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου

Σαρρής εναντίον όλων και όλοι εναντίον Σαρρή – Πλήρης θεσμική απομόνωση για τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Πλήρως απομονωμένος κατάφερε να βρεθεί ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης Νίκος Σαρρής, σε σχέση με τους υπόλοιπους θεσμικούς φορείς, αλλά και τα μέλη του κορμού της δικής του ομάδας, μέλη τα οποία εκλέχτηκαν και έχουν θεσμική ιδιότητα.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το εξώδικο του Νίκου Λυσσαρίδη στον κ. Σαρρή, με αφορμή την άγαρμπη επιστολή που προσπάθησε να αποδώσει ευθύνες στον Αντιπεριφερειάρχη για το αδιέξοδο και την αποτυχία διαχείρισης του ζητήματος του Εκθεσιακού Κέντρου. Ο Αντιπεριφερειάρχης αντέδρασε με αμεσότητα βάζοντας τον κ. Σαρρή στη θέση του, υποβάλλοντας παράλληλα την παραίτηση του από την θέση του Εκκαθαριστή της Αστικής Εταιρίας.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Ν. Σαρρής έλαβε ένα ακόμα εξώδικο, από τον Εκπρόσωπο του Δ. Κοζάνης στο Εκθεσιακό Κέντρο, τον Κωνσταντίνο Κουρού. Ο κ. Κουρού με το εξώδικο του, εξέφρασε την αγανάκτηση του, και μεταξύ άλλων φέρεται να είπε στον Ν. Σαρρή, πως οι ενέργειες του γίνονται κατά τρόπο που υπερβαίνει τα όρια που επιβάλλουν η καλή πίστη, τα χρηστά ήθη και ο οικονομικός και κοινωνικός σκοπός του δικαιώματος που ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου επικαλείται. Να σημειωθεί εδώ, πως ο κ. Κουρού δεν είναι ένας απλός δημοτικός σύμβουλος, αλλά έχει οριστεί ως εκπρόσωπος στο Εκθεσιακό Κέντρο, του μεγαλύτερου ενεργειακού Δήμου της χώρας, από τον Λάζαρο Μαλούτα.

Όλα αυτά, συμβαίνουν τη στιγμή που βρίσκεται στον αέρα η δημιουργία της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων στο Εκθεσιακό Κέντρο, με τον Περιφερειάρχη να φέρεται να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με την κωλυσιεργία στην παραχώρηση της υποδομής από το Επιμελητήριο. Θυμίζουμε επίσης πως εδώ και μήνες, ζητείται επίμονα η ρύθμιση των υποχρεώσεων του Εκθεσιακού Κέντρου προς τη ΔΕΗ ύψους 100.000,00 ευρώ, θέμα το οποίο αρνείται να διεκπεραιώσει ο κ. Σαρρής παρότι όπως λέει προς όλες τις κατευθύνσεις, έχει 800.000 ευρώ στα ταμεία του ΕΒΕ.

Θυμίζουμε τέλος, ότι έχει υποβάλλει την παραίτηση ο Οικονομικός Επόπτης κ. Γιώργος Παντελίδης, ο οποίος αποτέλεσε στήριγμα για τον Ν. Σαρρή στο παρελθόν, όμως οι διαδοχικές συγκρούσεις τους, δεν άφησαν περιθώρια να υπάρξει συνέχεια στη συνύπαρξη τους. Θυμίζουμε επίσης, την ανεξαρτητοποίηση προ καιρού, του Παναγιώτη Κάλφα (νυν Αντιδήμαρχο Εορδαίας) από την παράταξη του Ν. Σαρρή.

Συμπερασματικά, ο κ. Σαρρής είναι απομονωμένος, έχει συγκρουστεί με όλους τους θεσμικούς φορείς, με τους οποίους υποτίθεται πως το ΕΒΕ Κοζάνης θα συμβάλλει στην πρόοδο της περιοχής. Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα για τον κ. Σαρρή, όταν έχει απέναντί του τον Περιφερειάρχη, τον Δήμο Κοζάνης, έναν Αντιπεριφερειάρχη, έναν Αντιδήμαρχο Εορδαίας, και όταν τον αμφισβητούν και μέλη από την παράταξη του (Λυσσαρίδης, Παντελίδης, Κάλφας κ.α.). Το θέμα παρακολουθείται στενά και από «γαλάζια» στελέχη της περιοχής που στήριξαν τον συνδυασμό Σαρρή στις εκλογές, και θεωρούν σήμερα πως τους έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

«Καπνός» τα κονδύλια του «Εξοικονομώ» στη Δυτική Μακεδονία- Εν αναμονή νέας πρόσκλησης εντός του 2021- video

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σε λιγότερα από 20 λεπτά, όπως σας ενημέρωσε με προηγούμενη ανάρτηση το e-ptolemeos.gr, έγιναν «καπνός» τα κονδύλια του ...