Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > SAP Hellas: Μεγάλο συνέδριο Πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη

SAP Hellas: Μεγάλο συνέδριο Πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

8 Οκτωβρίου 2018– HSAPHellas,υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒBΕ),διοργανώνει το μεγάλο συνέδριο πληροφορικής ‘SAPNOW Thessaloniki 2018’,την Πέμπτη1η Νοεμβρίου στο PortoPalace, στη Θεσσαλονίκη, με θέμα “The Intelligent Enterprise”. Η εκδήλωση απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδος που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής και του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Η εκδήλωση SAP NOW Thessaloniki 2018 προσφέρει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος να εξερευνήσουν τις τελευταίες ψηφιακές τάσεις και τις ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις επιχειρησιακές διαδικασίες που παρέχει η SAP, οι οποίες μπορούν να αναδείξουν τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες εξέλιξης για κάθε εταιρεία ή οργανισμό. To συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη των:  Real Consulting, Inergo, Supernova Consulting, PwC, Alexander Moore, Byte, IB Solutions

Το πρόγραμμα για την εκδήλωση θα ανακοινωθεί σύντομα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και αιτήσεις εγγραφής, μπορείτε να βρείτε εδώ*

* Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες / επιχειρηματίες / στελέχη επιχειρήσεων. Η είσοδος στο συνέδριο είναι δωρεάν (απαιτείται online εγγραφή).

Σχετικάμετον ΣΒΒΕ

Ο ΣύνδεσμοςΒιομηχανιών ΒορείουΕλλάδος (ΣΒΒΕ) ιδρύθηκετο 1915 και από τότεεργάζεται για την ανάπτυξη της βιομηχανίας και τηςοικονομίας τηςΒόρειας Ελλάδας. Προτείνει και συμβάλει στηνυλοποίηση τρόπων ενίσχυσηςτων ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτωντηςΒόρειας Ελλάδας, αλλά παράλληλα εργάζεται και για την αρμονικήδιασύνδεσή τηςμετησυνολικήοικονομική ανάπτυξη τουτόπου. Πιοσυγκεκριμένα, ο πυρήνας της αναπτυξιακής στρατηγικής που πρεσβεύει ο ΣΒΒΕ εδώ και αρκετάχρόνια στηρίζεται στουςάξονεςτης περιφερειακής ανάπτυξης και ολοκλήρωσης, της βιομηχανικής ανάπτυξης και διεθνούς ανταγωνιστικότητας τηςελληνικής βιομηχανίας και της Βαλκανικής και Παραευξείνιας οικονομικήςσυνεργασίας.  Στα χρόνια που ακολούθησαν από τότε, ο ΣύνδεσμοςΒιομηχανικών ΒορείουΕλλάδοςδιέγραψε μια δημιουργική πορεία όχιμόνογια την ανάπτυξης της βιομηχανίας, αλλά και γενικότερα για τηνοικονομική και κοινωνική πρόοδοτης Μακεδονίας, τηςΘράκης και της Ηπείρου.

Σχετικά με τη SAP

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 345.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAPSE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις .Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

Ακολουθείστε τη SAP στην ιστοσελίδα:http://www.sap.com/greece, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

SAP Hellas

 

V+O Communication

 

Kα Αριάννα Μάντζιου

 

Κος Νίκος Πατρινός

 

Τηλ.210-9473956

 

Τηλ.: 210- 7249000

 

Εmail: a.mantziou@sap.com

 

Email: np@vando.gr

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team