Αρχική > Αθλητικά > Σαλπιγγίδης, Πατουλίδου, Κωφίδης κ.ά. τρέχουν για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων (βίντεο)

Σαλπιγγίδης, Πατουλίδου, Κωφίδης κ.ά. τρέχουν για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων (βίντεο)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Κυκλοφόρησε το επίσημο σποτ της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος για τη συμμετοχή της στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου 2019, στη Θεσσαλονίκη. Η συμμετοχή της ΠΟΕ με την ομάδα «100 Running Team» εμπεριέχεται στις δράσεις της Ομοσπονδίας για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Στο σποτ πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, η Βούλα Πατουλίδου, ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάββας Κωφίδης καλώντας όλους μας να τρέξουμε στη μνήμη των 353.000 νεκρών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι 15 Μαρτίου είτε ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής φόρμας είτε στα κέντρα εγγραφών της ομάδας #100RunningTeam.

Μέρος της συμμετοχής του εκάστου δρομέα θα δοθεί προς το σκοπό που έχει επιλέξει η ΠΟΕ, ο οποίος είναι η διανομή του 14τομου έργου του Κωνσταντίνου Φωτιάδη Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, μεταφρασμένο στην αγγλική γλώσσα, σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Πηγή: http://www.pontos-news.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team