Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ρύθμιση χρεών στη ΔΕΥΑ Κοζάνης με ευνοϊκές ρυθμίσεις- Μέχρι τέλος του χρόνου οι αιτήσεις

Ρύθμιση χρεών στη ΔΕΥΑ Κοζάνης με ευνοϊκές ρυθμίσεις- Μέχρι τέλος του χρόνου οι αιτήσεις

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Την τελευταία ευκαιρία ρύθμισης χρεών και διακανονισμού των οφειλών τους, έχουν οι πολίτες που δεν εξυπηρέτησαν τους λογαριασμούς τους προς τη ΔΕΥΑ Κοζάνης.

Η Επιχείρηση καλεί τους πελάτες της να κάνουν χρήση  του νόμου για τις οφειλές προς ΟΤΑ, τόσο φυσικών προσώπων όσο και επιχειρήσεων, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να ρυθμίσουν τα χρέη τους έως και 100 δόσεις.

Οι ευνοϊκές ρυθμίσεις δίνουν τη δυνατότητα απαλλαγής προσαυξήσεων και τόκων από 50% έως 100% με την αίτηση να μπορεί να υποβληθεί έως και τις 31/12/2019 καθώς η σχετική νομοθεσία έλαβε παράταση από τις 17 Σεπτεμβρίου όπου ήταν η καταληκτική ημερομηνία.

Στη ΔΕΥΑΚ ποντάρουν πως αρκετοί θα είναι οι πολίτες που θα κάνουν χρήση της συγκεκριμένης νομοθεσίας, δίνοντας φυσικά αύξηση ρευστότητας στην επιχείρηση και μειώνοντας τα ανείσπρακτα χρέη, διευκολύνοντας έτσι την επιχείρηση.

Το νέο Δ.Σ. παράλληλα βρίσκεται σε συζητήσεις με τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΚ, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο μεταφοράς ταμείου εντός της Κοζάνης, ώστε να αποφευχθούν οι μετακινήσεις στην έδρα της επιχείρησης που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης.

Η περίπτωση να λειτουργήσει ταμείο εντός της πόλης εξετάζεται μετά και από αιτήματα αρκετών πολιτών, με τη ΔΕΥΑΚ να προσανατολίζεται σε σχεδιασμό που θα εξυπηρετεί τους καταναλωτές κάποιες ημέρες του μήνα και ιδιαίτερα την περίοδο όπου παρατηρείται αυξημένη κίνηση για πληρωμές.

Οι τελικές αποφάσεις για το συγκεκριμένο θέμα εκτιμάται ότι θα παρθούν με την έναρξη της νέας χρόνιας.

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας