Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ραγδαίες εξελίξεις – Παραιτήθηκαν Νίκος Σαρρής, Κώστας Παπανίκος και Άλκης Σπυρίδης από το Επιμελητήριο Κοζάνης

Ραγδαίες εξελίξεις – Παραιτήθηκαν Νίκος Σαρρής, Κώστας Παπανίκος και Άλκης Σπυρίδης από το Επιμελητήριο Κοζάνης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις που δρομολογούνται με την επικείμενη έκπτωση του Νίκου Σαρρή από τη θέση του Προέδρου του Επιμελητήριου Κοζάνης. Μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι Νίκος Σαρρής (πρόεδρος) Κώστας Παπανίκος (αντιπρόεδρος) και Άλκης Σπυρίδης υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους από το ΔΣ του ΕΒΕ Κοζάνης.

Δρομολογούνται άμεσα εξελίξεις με αντικατάσταση τους από τους αναπληρωματικούς Κώστα Τσανακτσίδη (Τμημα Υπηρεσιών), Αργύρη Λίτα (Βιοτεχνικό Τμήμα) και Γιάννη Γκατζόφλια (Εμπορικό Τμήμα).

Επόμενο βήμα η εκλογή νέων μελών της ΔΕ και φυσικά του νέου προέδρου του επιμελητηρίου, όπως είχαμε γράψει και χθες στο e-ptolemeos.gr .

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην επιστολή παραίτησης γίνεται λόγος για μια αντιδημοκρατική και αντικοινοβουλευτική πράξη εκ μέρους της κυβέρνησης, να ψηφίσει την τροπολογία που επιτρέπει στις πλειοψηφίες να ορίζουν τον Πρόεδρο (!). Όπως είναι φυσικό το χάσμα ανάμεσα στο τοπικά στελέχη της ΝΔ βαθαίνει μετά και από αυτή τη δήλωση, δεδομένου του ότι ο κ. Σαρρής και ο συνδυασμός του είχαν υποστηριχθεί από μεγάλο τμήμα της τοπικής ΝΔ.

Από τα παράξενα της μοίρας είναι το στοιχείο ότι σήμερα θα γινόταν η τελεσίδικη εκδίκαση της υπόθεσης στο Πρωτοδικείο Κοζάνης, η απόφαση του οποίου αναμενόταν να «ρίξει» και αυτή τον κ. Σαρρή από το αξίωμα του.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Ρίξτε τα τείχη- Τα Γρεβενά και η Δυτική Μακεδονία έχουν ΧΡΥΣΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μας ξενύχτησε… Μας άγχωσε… Το έκανε όμως να είναι τόσο όμορφο, όπως ένα Αυγουστιάτικο βράδυ… Θα μπορούσε να ...