Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > «Βολές» Σημανδράκου μετά το «χρίσμα» Τσίπρα σε Ιωαννίδη: «Οι μάσκες έπεσαν -αυτός ο τόπος δεν αντέχει άλλους δημάρχους φερέφωνα της κομματικής πολιτικής»

«Βολές» Σημανδράκου μετά το «χρίσμα» Τσίπρα σε Ιωαννίδη: «Οι μάσκες έπεσαν -αυτός ο τόπος δεν αντέχει άλλους δημάρχους φερέφωνα της κομματικής πολιτικής»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Οι μάσκες έπεσαν. Το κρυφτούλι του κ. Ιωαννίδη τελείωσε και μάλιστα με τον πιο επίσημο τρόπο. Χθες ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι είναι ο εκλεκτός του για το Δήμο Κοζάνης παρά τις προσπάθειες του Δημάρχου να δείχνει ανεξάρτητος ή να δίνει ασαφείς απαντήσεις σε σχετικά ερωτήματα περί χρίσματος.
Αυτή είναι η διαφορά μας. Ότι για μας τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν έχουν κόμμα. Δεν έχουν χρώμα. Είμαστε ένας πραγματικά υπερκομματικός και πολυσυλλεκτικός συνδυασμός που γίναμε όλοι μια γροθιά γιατί θέλουμε να δώσουμε λύσεις σε πραγματικά προβλήματα.
Οι πολίτες της Κοζάνης δεν θέλουν ιδεολογικά παιχνίδια. Δεν θέλουν μικροκομματικά παιχνίδια. Θέλουν πραγματικές λύσεις. Απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Είμαστε εδώ γιατί πατάμε γερά στα πόδια μας. Γιατί αυτός ο τόπος δεν αντέχει άλλους δημάρχους φερέφωνα της κομματικής πολιτικής.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team