Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > «Στα Γρεβενά δεν μας έκαναν όλους λοβοτομή» – Αιχμές κατά Καρυπίδη από τον π. Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καναβό

«Στα Γρεβενά δεν μας έκαναν όλους λοβοτομή» – Αιχμές κατά Καρυπίδη από τον π. Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καναβό

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο ένας έτρεχε να σχεδιάσει, να προλάβει ημερομηνίες, να ξεπεράσει τη γραφειοκρατία, να συντονίσει υπηρεσίες, να καλύψει το κενό σε επίπεδο μελετών που υπήρχε στην περιφερειακή ενότητα Γρεβενών, να εντάξει έργα στο ΕΣΠΑ. Τα Γρεβενά «πρωταθλητής» στις ενεργειακές αναβαθμίσεις δημοσίων κτηρίων. ..νοσοκομείο, σχολεία , διοικητήριο και τόσα άλλα. …ένταξη στο ΠΑΑ του αρδευτικού Καρπερου, δημοπράτηση δρόμου για πορτίτσα , μελέτη «Αλμυρής» στη Δεσκάτη , τηλεθέρμανση Δεσκατης. ….και δεν είναι ώρα να τα αναφέρω όλα, ούτε θέλω να προσπεράσω τον αντιπεριφερειαρχη Γρεβενών κ. Σημανδράκο που θα τα αναφέρει όλα φαντάζομαι στον απολογισμό του. Κάποιοι άλλοι συμμετείχαν με την υπογραφή τους στις συμβάσεις, τις προγραμματικές , στα εντάλματα πληρωμών, λόγω θέσης. Και όμως οι δεύτεροι θεωρούν ότι είναι οι πρωταγωνιστές! Ούτε για λόγους ευγένειας και πολιτικού πολιτισμού δεν αναφέρουν το όνομα του Αντιπεριφερειαρχη! Του πραγματικού πρωταγωνιστή δηλαδή!!!
Όμως στα Γρεβενά δεν μας έκαναν όλους λοβοτομή και δεν αντιλαμβανόμαστε όλοι ελλειμματικά τον ρόλο της αυτοδιοίκησης και των αυτοδιοικητικών παραγόντων.
Υπάρχουν και κάποιοι που ξέρουν, θέλουν και μπορούν να πουν τα πράγματα με το όνομά τους. Και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα και τότε θα πάρει ο καθένας αυτό που του αξίζει. Και επειδή δεν είμαστε μικρόψυχοι θα αναφερθούμε και σε ότι θετικό έγινε από οποιαδήποτε πλευρά προέρχεται.

Κωνσταντίνος Καναβός. 
Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ελπίδα» για τη Δυτική Μακεδονία της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Έκκληση της Κοινότητας Ολυμπιάδας για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας που κάηκε το σπίτι της

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Έκκληση προς το κοινό να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια από την Ολυμπιάδα Εορδαίας, της οποία η κατοικία κάηκε ...