Αρχική > Παραπολιτικά > «Ο Ιωάννης Φαρμάκης» στους μαθητές της Εορδαίας – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 24/3

«Ο Ιωάννης Φαρμάκης» στους μαθητές της Εορδαίας – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 24/3

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σε μια καλαίσθητη έκδοση – αφιέρωμα για τον ήρωα της Βλάστης Ιωάννη Φαρμάκη προέβη ο Δήμος Εορδαίας.

Πρόκειται για ένα τετράδιο (συλλεκτικό) πολλών σελίδων που διανεμήθηκε σε όλα τα σχολεία του Δήμου, για να το έχουν όλοι οι μαθητές.

Στο 4σέλιδο έγχρωμο εξώφυλλο, υπάρχουν δύο προσωπογραφίες των Ιωάννη Φαρμάκη, που είναι προσφορά προς τον Δήμο Εορδαίας, από την εικαστικό – ιστορικό τέχνης Γλύκα Διονυσοπούλου.

Ακόμη υπάρχει βιογραφικό του Βλατσιώτη οπλαρχηγού, που ύψωσε την σημαία της επανάστασης και βρήκε μαρτυρικό θάνατο στις 28 Οκτωβρίου του 1821.

Στις υπόλοιπες σελίδες παρατίθενται φωτογραφίες και στοιχεία για πολλούς ήρωες του αγώνα, του 1821 και την φιλική εταιρία.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο αρμόδιο τμήμα του Δήμου, για την παραπάνω έκδοση, που τιμά κατά τον καλύτερο τρόπο, τα 200 χρόνια από την επανάσταση του Γένους.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ 28/4 – Η νέα στήλη που σχολιάζει την επικαιρότητα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μια σαφώς βελτιωμένη εικόνα της ΔΕΗ στο εγχώριο και διεθνές επενδυτικό περιβάλλον έχει διαμορφώσει ο επικεφαλής της ΔΕΗ ...