Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > «Μια Παριζιάνα…αλλιώτικη» από το 3ο ΓΕΛ Κοζάνης

«Μια Παριζιάνα…αλλιώτικη» από το 3ο ΓΕΛ Κοζάνης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η θεατρική ομάδα του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης, σας προσκαλούν στη φετινή θεατρική παράσταση
με τίτλο: «Μια Παριζιάνα…αλλιώτικη» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 και ώρα 8:00 μ.μ. στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης.
Το σχολείο μας, για 4η συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο υλοποίησης  των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων με τίτλους «Μια Παριζιάνα… αλλιώτικη» και η «Η Παριζιάνα… ετοιμάζεται», προετοίμασε μια απολαυστική κωμωδία.Η παράσταση είναι εμπνευσμένη από την ταινία «Παριζιάνα» της χρυσής εποχής του Ελληνικού Κινηματογράφου με πρωταγωνίστρια τη Ρένα Βλαχοπούλου.Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για την εξασφάλιση μέσων αναβάθμισης των υπηρεσιών εκπαίδευσης του σχολείου μας αλλά και την υποστήριξη μαθητών μας, που έχουν ανάγκη.
Για τους μαθητές των σχολείων της πόλης  υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή παράσταση (11:00 πμ) τη Δευτέρα 20/5/2019 . Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλ. 2461022653.
Είσοδος: 2 ευρώ.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team