Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > «Καπνός» τα κονδύλια του «Εξοικονομώ» στη Δυτική Μακεδονία- Εν αναμονή νέας πρόσκλησης εντός του 2021- video

«Καπνός» τα κονδύλια του «Εξοικονομώ» στη Δυτική Μακεδονία- Εν αναμονή νέας πρόσκλησης εντός του 2021- video

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΣε λιγότερα από 20 λεπτά, όπως σας ενημέρωσε με προηγούμενη ανάρτηση το e-ptolemeos.gr, έγιναν «καπνός» τα κονδύλια του προγηράμματος «Εξοικονομώ- Αυτονομώ» για τη Δυτική Μακεδονία.

Η πλατφόρμα άνοιξε ακριβώς στις 10π.μ. ενώ μετά τις 10.20π.μ. καμία αίτηση δεν γινόταν αποδεκτή.

Μηχανικοί που μίλησαν στον «Π» ανέφεραν πως η πλατφόρμα δημιούργησε γνωστά προβλήματα στη διαδικασία, καθυστερώντας την υποβολή αιτήσεων, το μεγάλο όμως ενδιαφέρον λόγω και της αυξημένης επιδότησης στη Δυτική Μακεδονία που έφτασε έως και το 95%, ήταν δεδομένο πως θα εξανλτούσε τα 73,5εκ. ευρώ σε χρόνο- ρεκόρ.

vid

Όπως σημειώνει ο Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Μακεδονίας, Τοπογράφος Μηχανικός, Γιώργος Τζίτζικας, πλέον η Δυτική Μακεδονία αναμένει να γίνουν πράξεις οι δεσμεύσεις της προηγούμενης ηγεσίας του Υπουργείου Ενέργειας(Χαζτηδάκης), για πρόσκληση νέου προγράμματος εντός του 2021.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Διάκριση σε φεστιβάλ της Αμερικής για την ταινία μικρού μήκους «Τορμοσυνάπτης», του Πτολεμαϊδιώτη Φάνη Τοψαχαλίδη

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Διάκριση στην άλλη όχθη του Ατλαντικού ωκεανού πέτυχε ο Πτολεμαϊδιώτης, σκηνοθέτης Φάνης Τοψαχαλίδης, πετυχαίνοντας τη δεύτερη θέση μεταξύ ...