Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > «Καμπανάκι» Κασαπίδη για την αύξηση κρουσμάτων στους Δήμους Κοζάνης, Εορδαίας και Γρεβενών

«Καμπανάκι» Κασαπίδη για την αύξηση κρουσμάτων στους Δήμους Κοζάνης, Εορδαίας και Γρεβενών

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Καμπανάκι για έξαρση του κορωνοϊού στους Δήμους Κοζάνης, Εορδαίας και Γρεβενών, σήμανε ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, με video που αναρτήθηκε στα social media, καλώντας τους πολίτες να εφαρμόζουν τα μέτρα πιστά:

«Αναλύοντας τα αποτελέσματα των δειγμάτων του κορωνοϊού και σε συνεργασία τον κ. Ρωμιόπουλο από τον ΕΟΔΥ, διαπιστώθηκε ότι παρατηρείται μια αισθητή αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες στη Δ. Μακεδονία. Η αύξηση αυτή είναι ιδιαίτερα ανησυχητική στην ΠΕ Κοζάνης και στην ΠΕ Γρεβενών.

Τόσο ο δήμος Κοζάνης, όσο ο Δήμος Εορδαίας, όσο και ο Δήμος Γρεβενών παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη συγκέντρωση στην αύξηση των κρουσμάτων και αυτό δημιουργεί ανησυχίες στην πορεία της εξέλιξης της πανδημίας στην περιφέρειά μας και ειδικότερα σε αυτούς τους Δήμους.

Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους συμπολίτες μας να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και στις μετακινήσεις τους και στις επαφές τους με συμπολίτες μας, τηρώντας τα μέτρα προστασίας, αλλά και εφαρμόζοντας κανόνες υγιεινής.

Αν προσέξουμε μπορούμε να αποφύγουμε τα χειρότερα και να αποφύγουμε τις συνέπειες της έξαρσης της πανδημίας, που τις ζήσαμε το προηγούμενο διάστημα. Είναι δύσκολες αυτές οι συνέπειες, αλλά είναι πολύ εύκολο να τις προλάβουμε, προστατεύοντας τόσο τους συμπολίτες μας αλλά και τους εαυτούς μας. Αξίζει να το προσπαθήσουμε».

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Σχολεία – Κεραμέως: Δεν θα γίνουν προαγωγικές εξετάσεις – Παράταση σχολικού έτους έως τις 25 Ιουνίου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Οι ανακοινώσεις της Νίκης Κεραμέως – Παράταση σχολικού έτους για νηπιαγωγεία και δημοτικά έως 25 Ιουνίου και γυμνάσια ...