Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > «Η Άγνωστη Κυρά»- Το e- book της εκπαιδευτικού Δέσποινας Χριστοφορίδου για τα παιδιά που κάθονται στο σπίτι λόγω κορονοϊού

«Η Άγνωστη Κυρά»- Το e- book της εκπαιδευτικού Δέσποινας Χριστοφορίδου για τα παιδιά που κάθονται στο σπίτι λόγω κορονοϊού

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


«Η Άγνωστη Κυρά» είναι το e-book που δημιούργησε η εκπαιδευτικός, Δέσποινα Χριστοφορίδου, με καταγωγή από τη Ν. Χαραυγή, Κοζάνης.

Το κλείσιμο των σχολείων και ο περιορισμός των παιδιών στο σπίτι αποτελεί σαφώς ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί λόγω των μέτρων για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του Κορονοϊού, με αποτέλεσμα οι ανάγκες της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης να έχουν αυξηθεί.

Η Δέσποινα Χριστοφορίδου, εκπαιδευτικός κοινωνιολογίας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, σκέφτηκε να συμβάλει με το συγκεκριμένο τρόπο, ώστε τα παιδιά να βρίσκουν δραστηριότητες στις πολλές μέρες εγκλεισμού που τα έχουν κρατήσει μακριά από τις σχολικές αίθουσες και την εκπαίδευσή τους.

«Είναι μια ευχάριστη νότα μέσα στις δύσκολες μέρες που ζούμε», λέει στον «Π» η Δέσποινα Χριστοφορίδου, η ο οποία βλέπει το βιβλίο της να χαίρει μεγάλης απήχησης έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 15.000 αναγνώσεις.

Το ebook “Η Άγνωστη Κυρά” είναι ένα διαδραστικό κοινωνικό παραμύθι δραστηριοτήτων για τον κορονοϊό που στόχο έχει να περιγράψει και να καταστήσει κατανοητή, με απλά λόγια και έγχρωμες εικόνες, την κοινωνική και ατομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι λόγω της πανδημίας covid19. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 έως 8 ετών.

Το βιβλίο διατίθεται δωρεάν σε έντυπη, ψηφιακή και οπτικοακουστική μορφή. Ως εκ τούτου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ευελιξία με γνώμονα πάντα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε παιδιού.

Μπορείτε να το ξεφυλλίσετε online ή να το κατεβάσετε απευθείας στον υπολογιστή σας από εδώ.

Σήμερα κυκλοφόρησε και το δεύτερο εικονογραφημένο της e-book με τίτλο «Πως αντιμετωπίζω τον Κορονοϊό» το οποίο αποτελεί έναν πρακτικό οδηγό αντιμετώπισης του Κορονοϊού αφιερωμένο στα παιδιά. Για να το διαβάσετε πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες και δραστηριότητες θα βρείτε στην προσωπική της ιστοσελίδα

www.despinachristoforidou.com

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας