Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > «ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ» η αναβαθμισμένη εικόνα του ανθοστόλιστου εξωτερικού χώρου, του Ιερού Ναού Αγίας Σκέπης Πτολεμαΐδας! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

«ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ» η αναβαθμισμένη εικόνα του ανθοστόλιστου εξωτερικού χώρου, του Ιερού Ναού Αγίας Σκέπης Πτολεμαΐδας! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΜε πολύχρωμες γλάστρες περιμετρικά και με το «πρωτότυπο» και ιδιαίτερα περίτεχνα στολισμένο κυκλικό παρτέρι , που δεσπόζει στο κέντρο του εξωτερικού χώρου, πλημμύρισε χρώμα και άρωμα ο αύλειος χώρος του Ιερού Ναού Αγίας Σκέπης Πτολεμαΐδας .

Ο δραστήριος Ιερατικός Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πατήρ Θεόφιλος Φραγκουλίδης και οι άξιοι συνεργάτες του, κατάφεραν να δημιουργήσουν μία υπέροχη εικόνα αναβαθμίζοντας τον εξωτερικό χώρο της επιβλητικής Εκκλησίας , που «κοσμεί» και σηματοδοτεί τη Βόρεια είσοδο της Πόλης της Πτολεμαΐδας.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

ΠΑΝΣΕΚΤΕ  «Νέα μέτρα λειτουργίας στην Εστίαση από 26 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Για τα νέα μέτρα που θα ισχύουν από 26 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου στις επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης ...