Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > «ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑ»: Υπογραφή της ΚΥΑ για την παράταση των ωρών λειτουργίας των Μονάδων 3 και 4 του ΑΗΣ Καρδιάς

«ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑ»: Υπογραφή της ΚΥΑ για την παράταση των ωρών λειτουργίας των Μονάδων 3 και 4 του ΑΗΣ Καρδιάς

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Υπογράφηκε σήμερα η Κοινή Υπουργική Απόφαση ως «Τροποποίηση της αριθμ. 36060/1155/Ε.103/13.06.2013 απόφασης», που αφορά την παράταση των ωρών λειτουργίας των Μονάδων 3 και 4 του ΑΗΣ Καρδιάς. Η συγκεκριμένη εξέλιξη δίνει την δυνατότητα διασφάλισης της απρόσκοπτης παροχής Τηλεθέρμανσης στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

Η «Ενωμένη Εορδαία» ανέδειξε το συγκεκριμένο ζήτημα ως μεγίστης σημασίας, με γνώμονα την προστασία της κοινωνικής συνοχής των πολιτών, που εξυπηρετούνται από την τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας και επιβαρύνονται από την ενεργειακή φτώχεια. Η επίλυση του ήταν πρώτη προτεραιότητα για την δημιουργία συνθηκών σταθερότητας, τόσο από οικονομικής όσο και από κοινωνικής πλευράς για την περιοχή.

Η συνένωση δυνάμεων όλων όσων ασχολήθηκαν με το πρόβλημα μας δείχνει τον δρόμο.

Ο αγώνας για την διασφάλιση της υλοποίησης του επενδυτικού πλάνου της ΔΕΤΗΠ, για τη σύνδεση με τη νέα μονάδα Πτολεμαΐδα 5, από τον Δήμο Εορδαίας, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζόμενους της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης αλλά και ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό του τόπου μας, συνεχίζεται.

 

#η_ιστορία_γράφεται_από_τους_παρόντες

#ΕΝΩΜΕΝΗ_ΕΟΡΔΑΙΑ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team