Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > «Αυξάνονται και πληθύνονται» – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού 27/02/2019

«Αυξάνονται και πληθύνονται» – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού 27/02/2019

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Καταιγιστικές πλέον οι εξελίξεις στην Εορδαία, εν όψει  των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις ως υποψηφίων Δημάρχων των Αντωνία Χόλμπα, Γιάννη Καραβασίλη, Στάθη Κοκκινίδη και Αθηνάς Τερζοπούλου, φθάσαμε αισίως στους

4 ενδιαφερόμενους υποψηφίους Δημάρχους και έπεται συνέχεια.

Σημειώνουμε ότι εχθές έκανε και συνάντηση με πολλά ‘’ερωτηματικά’’ με τους τοπικούς δημοσιογράφους η επικεφαλής της ΕΟΡΔΑΪΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ  Γιάννα  Ανδρονικίδου.

Μετά μάλιστα την χθεσινή δήλωση του Δημάρχου Σάββα Ζαμανίδη, ο οποίος ανακοίνωσε την οριστική του απόφαση να μην είναι εκ νέου υποψήφιος για λόγους υγείας, κυοφορούνται νέες εξελίξεις:

Κατά πληροφορίες μας, εντείνουν τις διαβουλεύσεις και τις προετοιμασίες τους και εντός των επομένων  ημερών θα υπάρχουν δύο ακόμη ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων για τον Δήμο Εορδαίας.

-Του εκπαιδευτικού, πρώην προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Παπαδόπουλου.

-Του νυν αντιπεριφερειάρχη και πρώην Δημοτικού – Νομαρχιακού Συμβούλου Παναγιώτη Πλακεντά ο οποίος αφήνει πλέον τον Β΄ βαθμό αυτοδιοίκησης.

Πρέπει να τονίσουμε ότι ο νέος νόμος για την αυτοδιοίκηση (Κλεισθένης) επιτρέπει πιο εύκολα την δημιουργία Δημοτικών σχημάτων και μειώνεται κατά πολύ ο απαιτούμενος αριθμός υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team