Αρχική > Παραπολιτικά > «Ακάθεκτος» ο Γιώργος Παπαδόπουλος – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 20/02/2019

«Ακάθεκτος» ο Γιώργος Παπαδόπουλος – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 20/02/2019

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Εν αναμονή και της επίσημης ανακοίνωσης, για την στήριξή της υποψηφιότητάς του από τη Νέα Δημοκρατία, ως υποψηφίου Δημάρχου Εορδαίας, ο Γιώργος Παπαδόπουλος εντείνει ήδη τις κινήσεις του για συγκρότηση Δημοτικού Συνδυασμού.
Η προσπάθειά του ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό και με την έκφραση του ενδιαφέροντός του (σχετικά γράψαμε σε προηγούμενο σχόλιό μας) του έγινε σχετική βολιδοσκόπηση από τον Υπεύθυνο αυτοδιοίκησης, Νικήτα Κακλαμάνη, στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Κοζάνη.
Όλο αυτό το διάστημα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος το αξιοποίησε για σειρά επαφών με στελέχη της αυτοδιοίκησης και μεμονωμένους υποψηφίους, με στόχο την συγκρότηση ενός ισχυρού συνδυασμού στον οποίο θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από όλες τις κοινωνικές ομάδες με έμφαση στην γυναικεία εκπροσώπηση και τους νέους.
Άλλωστε ο Γιώργος Παπαδόπουλος γνωρίζει από αυτές τις διαδικασίες με βάση την εμπειρία από την θητεία του ως πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου και την έντονη ενασχόλησή του σε σωματεία και πολιτιστικούς συλλόγους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκδήλωση παρουσίασης της υποψηφιότητας του θα γίνει με πανηγυρικό τρόπο και παρουσίες υψηλών προσκεκλημένων από την Αθήνα.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team