Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > QUARANTINE : Η νέα ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε χωρίς να βγούμε από το σπίτι και διατίθεται δωρεάν στο διαδίκτυο για όλους!

QUARANTINE : Η νέα ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε χωρίς να βγούμε από το σπίτι και διατίθεται δωρεάν στο διαδίκτυο για όλους!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΗ ταινία προσπαθεί να αποτυπώσει κινηματογραφικά την απομόνωση που βιώνουν οι μοναχικοί άνθρωποι την περίοδο εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, καταγράφοντας οπτικά και ηχητικά τους προβληματισμούς και την αγωνία για το αύριο.

 

Μια μουντή, άχρωμη καθημερινότητα και μια ρουτίνα που επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά χωρίς τελειωμό, ενώ το μυαλό αναζητά μια ανοπαία ατραπό για να ξεφύγει από αυτόν τον φαύλο κύκλο.

Σκηνοθεσία, εικονοληψία & Editing : Τρύφωνας Δ. Ζήσης

Μουσική επένδυση : Jom Bjork, Jay Varton, Ethan Sloan

Παραγωγή : REC Productions

 

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια ισχύος των περιοριστικών μέτρων, την περίοδο από 6 εώς και 12 Απριλίου, χωρίς να βγούμε από το σπίτι. Τα εξωτερικά πλάνα είχαν γυριστεί και υπήρχαν στο αρχείο μας πριν την έναρξη των περιοριστικών μέτρων.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ απόψε Δευτέρα 20/04/2020 στις 22:00 ώρα Ελλάδος στην παρακάτω διεύθυνση

https://www.youtube.com/watch?v=p_yuYHz2-sA

 

 

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Άφιξη και υποδοχή στο Βελβεντό, ιερού λειψάνου, του Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021. Ώρα υποδοχής 7 μ.μ. Τόπος υποδοχής: Προπύλαια Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου. Με τήρηση, εντός ...