Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Πυρετώδεις προετοιμασίες από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας για το πρώτο Πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας του 2020

Πυρετώδεις προετοιμασίες από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας για το πρώτο Πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας του 2020

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, για τη διεξαγωγή του πρώτου Πρωταθλήματος Κεντροδυτικής Μακεδονίας για το 2020 , το οποίο θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιανουαρίου 2020.

Ήδη υπάρχουν συμμετοχές από όλα τα Αθλητικά Σωματεία της Κεντροδυτικής Μακεδονίας , σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Ομίλου Πέτρο Τσιάρα, ο οποίος διευκρίνισε μιλώντας στο e-ptolemeos ότι πρόκειται για ένα βαθμολογούμενο πρωτάθλημα, όπου θα συμμετάσχουν έφηβοι αθλητές ηλικίας 12 έως 16 ετών μεταξύ των οποίων αναπτύσσεται μία σχέση φιλίας, στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας.

Ο κ. Τσιάρας επισήμανε ότι το πρωτάθλημα αυτό αποτελεί θεσμό για τον Όμιλο και διεξάγεται κάθε χρόνο, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των αθλητών και των φίλων του τένις.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου