Αρχική > Slider > Πτολεμαίος Media Lab: Διδάσκει την τέχνη της επικοινωνίας-Ένα πρόγραμμα για να αποκτήσετε ουσιαστικές επικοινωνιακές δεξιότητες

Πτολεμαίος Media Lab: Διδάσκει την τέχνη της επικοινωνίας-Ένα πρόγραμμα για να αποκτήσετε ουσιαστικές επικοινωνιακές δεξιότητες

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

themis_photo

Η ελληνική αγορά εργασίας παρουσιάζει φοβερές ελλείψεις σε ουσιαστικά προσόντα και σύγχρονες επαγγελματικές δεξιότητες. Στην πρώτη γραμμή της ζήτησης, με βάση επιστημονικές έρευνες, είναι οι δεξιότητες επικοινωνίας. Η επικοινωνία δεν είναι ένα φυσικό χάρισμα, αλλά αναπτύσσεται με το μεθοδικό συνδυασμό εκπαίδευσης και εργασιακής εμπειρίας.

Σήμερα υπάρχει μια ευκαιρία να γίνουν παρελθόν οι επικοινωνιακοί φραγμοί, να κατακτηθεί η αυτοεκτίμηση και να ενισχυθεί ο επαγγελματικός δυναμισμός σας. Τώρα μπορείτε και στην Πτολεμαΐδα να αποκτήσετε ουσιαστικές επικοινωνιακές δεξιότητες στο Πτολεμαίος Media Lab”.

Θεματικές ενότητες:

  • Η επιχειρησιακή επικοινωνία
  • Η τέχνη της δημοσιογραφίας
  • Η επιστημονική έρευνα

Το σεμινάριο περιλαμβάνει το θεωρητικό μέρος, όπου θα αναπτυχθούν οι παραπάνω ενότητες βιωματικά, και το πρακτικό μέρος όπου οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις και εμπειρίες στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας Πτολεμαίος (Σύνταξη, διόρθωση και στήσιμο μιας ημερήσιας εφημερίδας).

Διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος: 60 ώρες. Ο πρώτος κύκλος ξεκινάει την 1η Φεβρουαρίου 2016 και ολοκληρώνεται τον Απρίλιου του 2016 με την απονομή Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης.

Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο έμπειρος εκπαιδευτής ενηλίκων, Θεμιστοκλής Απατσίδης, ενώ στην υλοποίηση του συνεργάζονται καταξιωμένα στελέχη της ακαδημαϊκής κοινότητας και του χώρου της επικοινωνίας.

Αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλλουν απόφοιτοι ΑΕΙ, ΑΤΕΙ και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που έχουν βασικές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή, πρόσβαση στο Internet και προσωπικό e-mail.

Κόστος φοίτησης: 30 ευρώ .

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977094577 (Θεμιστοκλής Απατσίδης).

Επικοινωνία – Εγγραφές:  ptolemedia@gmail.com

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team