Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ptolemeos Fm 10/02: Δείτε το σημερινό δελτίο ειδήσεων στο ραδιόφωνο του Viva Gr

Ptolemeos Fm 10/02: Δείτε το σημερινό δελτίο ειδήσεων στο ραδιόφωνο του Viva Gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ptolemeos Fm 10/02: Δείτε το σημερινό δελτίο ειδήσεων στο ραδιόφωνο του Viva Gr με τους Αντώνη Πουγαρίδη και Αναστασία Κοτζακόλιου.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν  ήταν η καλή εικόνα που έχει η περιοχή όσο αναφορά τον κορωνοϊό με πιο σημαντικό ότι στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο αυτοί που νοσηλεύονται και είναι θετικοί είναι πλέον μονοψήφιο νούμερο και ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο και με βάση τους αλγόριθμούς η περιοχή να βγει από το σκληρό lockdown αφού θα βγουν και κρούσματα που εκ παραδρομής είχαν προστεθεί την Παρασκευή στην Εορδαία.

Άλλο που θέμα που συζητήθηκε είχε να κάνει με τις παράνομες επανασυνδέσεις στην τηλεθέρμανση που έκαναν κάποιες πολυκατοικίες και τις συνέπειες που θα έχουν με την ΔΕΤΗΠ  να κινείται νομικά.

Άλλο θέμα ήταν αυτό που έχει να κάνει με την σχολή εκπαίδευσης της πυροσβεστικής και του «παραρτήματος» που έχει δημιουργηθεί στο Τσοτύλι με τελευταία εξέλιξη να έχει να κάνει με τις κινήσεις του Δήμου Βοίου για σύμβαση μεγαλύτερης διάρκειας φιλοξενίας στο Τοστύλι.

Παρακολουθήστε όλο το δελτίο και ενημερωθείτε από το e-ptolemeos.gr

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

SELF TEST: Τι κάνω εάν βγει θετικό το τεστ; Που να απευθύνονται για 2ο επιβεβαιωτικό τεστ οι πολίτες της ΠΕ Κοζάνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τι κάνω εάν βγει θετικό το τεστ; Δείτε τις οδηγίες από την επίσημη σελίδα της κυβέρνησης https://self-testing.gov.gr/: Πατήστε εδώ για ...