Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο οι φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο οι φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Πόλος έλξης αναμένεται να καταστεί την περίοδο των φετινών Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, καθώς στον προαύλιο χώρο του πρόκειται να φιλοξενηθούν φέτος οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Εορδαίας που θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία µε τους συλλόγους της Πτολεμαΐδας, σύμφωνα με σχετική απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας στην τελευταία συνεδρίασή του.

Μάλιστα το Δ.Σ. ενέκρινε σχετική απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας µε την οποία παραχωρεί το σχολικό κτίριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου στο δήμο Εορδαίας για όλη την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για τη φιλοξενία των εορταστικών εκδηλώσεων και την εγκατάσταση παιχνιδιών.

zamani

Όπως ανέφερε μάλιστα στην εισήγησή του ο δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης, στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου θα τοποθετηθούν για όλη την περίοδο του 12ημέρου καρουζέλ, τρενάκι, τα σπιτάκια των συλλόγων, πάγκοι με παραδοσιακά προϊόντα κλπ..

Το Δ.Σ. εξουσιοδότησε εξάλλου τον δήμαρχο Εορδαίας για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ενώ ορίστηκε και πενταμελής επιτροπής με αρμοδιότητα την εύρυθμη λειτουργία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη