Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση της Κ. Φούφα και δόθηκε στην κυκλοφορία

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση της Κ. Φούφα και δόθηκε στην κυκλοφορία

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

foyfa 3

Στην κυκλοφορία δόθηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας η οδός Καπετάν Φούφα στην πόλη της Πτολεμαΐδας, μετά την ολοκλήρωση των έργων ανάπλασης της εν λόγω οδού μέχρι την οδό Νοσοκομείου και την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης.
Στο μεταξύ ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες ανάπλασης και στην οδό Δημοκρατίας, στο τμήμα της οδού μεταξύ της Κ. Φούφα και Βασ. Κωνσταντίνου και αμέσως μετά την ολοκλήρωση των έργων στο συγκεκριμένο κομμάτι της Δημοκρατίας θα ακολουθήσει και η ανάπλαση της οδού Βασ. Κωνσταντίνου.

foyfa 2
Η ανάπλαση της οδού Κ. Φούφα αποτελούσε μέρος του έργου «Ανάπλαση τμημάτων των οδών Δημοκρατίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου και Καπετάν Φούφα της Πόλεως Πτολεμαΐδας», με προϋπολογισμό 2.020.000,00 ευρώ, όπως δήλωσε ο απελθών πλέον αντιδήμαρχος τεχνικών έργων δήμου Εορδαίας, Χαράλαμπος Παναγιωτίδης, ερωτηθείς για το έργο αυτό. Σημείωσε ότι οι εργασίες ανάπλασης προχωρούν με ταχείς ρυθμούς, καθώς ξεκίνησαν ήδη τα έργα ανάπλασης και στην οδό Δημοκρατίας- στο ύψος της λαϊκής αγοράς και σειρά έχει το τμήμα της Βασ. Κωνσνταντίνου, από τη συμβολή της με την οδό Δημοκρατίας έως την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στην Άνω Πτολεμαΐδα.

se exelixi erga Dimokratias 1 foyfa 1 se exelixi erga Dimokratias 2
Ο κ. Παναγιωτίδης εξέφρασε μάλιστα ικανοποίησή του για την πρόοδο των εργασιών αναπλάσεων των προαναφερόμενων οδών και τόνισε ότι οι αναπλάσεις αυτές φιλοδοξούν να αναβαθμίσουν τις συγκεκριμένες περιοχές και όχι μόνο αισθητικά, καθώς θα επιλύσουν λειτουργικά και κυκλοφοριακά προβλήματα, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης.
Το εν λόγω έργο περιλαμβάνει ειδικότερα τις εξής εργασίες:
– Επιστρώσεις πεζοδρομίων, προσβάσεις χώρων στάθμευσης οχημάτων
– Έναν κοινόχρηστο χώρο πρασίνου, Φύτευση δέντρων, Ηλεκτροφωτισμό πεζοδρομίων, κοινοχρήστων χώρων και κυκλοφοριακών κόμβων, με ανάλογα φωτιστικά σώματα και σε ανάλογους ιστούς.
Στο έργο περιλαμβάνεται επίσης η τοποθέτηση 28 απορριματοδεκτών στα πεζοδρόμια και τους κοινόχρηστους χώρους.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Από το Σαββατοκύριακο τα 7 από τα 9 κρούσματα της Εορδαίας που δόθηκαν στη ...