Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: Μεγάλη επισκεψιμότητα στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Συλλόγου Γονέων Ατόμων με Αυτισμό  

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: Μεγάλη επισκεψιμότητα στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Συλλόγου Γονέων Ατόμων με Αυτισμό  

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Μεγάλη προσέλευση σημειώνεται στο 2ο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ με πανέμορφες χειροποίητες κατασκευές, εικόνες, χειροποίητα κεριά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ζωγραφισμένα μπαουλάκια και μπουκάλια, ημερολόγια, στεφάνια, ρολόγια, πυρογραφίες, με πανέμορφα πουγκιά και πλεκτά κασκόλ και σκουφιά, που διοργανώνει από την Κυριακή ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης στην Πτολεμαΐδα, στο Καφέ- Γλυκοπωλείο “Στάζει Μέλι”, στον πεζόδρομο της Βασ. Σοφίας 5, το οποίο θα διαρκέσει τελικά έως και την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου.

pafili eleni

Το χριστουγεννιάτικο αυτό μπαζάρ, όπως και το αντίστοιχο που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κοζάνης, διοργανώνεται για δύο λόγους, δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Παφίλη: Ο πρώτος, σημείωσε είναι να έρθει ο σύλλογος σε επαφή με τους πολίτες έτσι ώστε να γνωρίσουν το σύλλογο και να ενημερωθούν για τη δράση του και δεύτερος σκοπός είναι η οικονομική ενίσχυση του συλλόγου και του “Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης” παιδιών με Αυτισμό.

Η κ. Παφίλη εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εθελόντριες οι οποίες στηρίζουν και συμπαραστέκονται στο έργο του συλλόγου, καθώς «χωρίς την βοήθειά τους δεν θα μπορούσαμε να διοργανώσουμε αυτές τις εκδηλώσεις», αλλά και προς τους ιδιοκτήτες του καταστήματος που φιλοξενεί το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ και σημείωσε ότι πολλές από τις κατασκευές που φιλοξενούνται στο μπαζάρ είναι φτιαγμένες από τα παιδιά του συλλόγου, που τις κατασκεύασαν στο πλαίσιο της προεπαγγελματικής κατάρτισης στο “Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης” του συλλόγου.

IMG_61622 IMG_6165IMG_6167IMG_6173 IMG_6169 IMG_6172

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη