Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: “Έσπασε” ταμεία η ποντιακή θεατρική παράσταση “Ο Βαρύτιμον Γαμπρός”– Επανάληψη της παράστασης την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: “Έσπασε” ταμεία η ποντιακή θεατρική παράσταση “Ο Βαρύτιμον Γαμπρός”– Επανάληψη της παράστασης την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Πρωτοφανής προσέλευση σημειώθηκε στην ποντιακή θεατρική παράσταση “Ο Βαρύτιμον Γαμπρός” του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, που παρουσιάστηκε το βράδυ της Κυριακής στο αμφιθέατρο του ξενοδοχείου “Παντελίδης”, όπου δημιουργήθηκε κυριολεκτικά το αδιαχώρητο, με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να μην καταφέρει καν να εισέλθει στην αίθουσα για να την παρακολουθήσει.

Η παράσταση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 8μ.μ.. στον ίδιο χώρο, ώστε να μπορέσουν να δουν το έργο όλοι αυτοί που έφυγαν άπρακτοι γιατί δεν χωρούσαν στην αίθουσα, όπως δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Πτολεμαΐδας, Σοφία Τουμανίδου και ανακοίνωσε ότι μέρος των εσόδων της παράστασης της Τετάρτης θα διατεθούν στο Σύλλογο “Καλός Σαμαρείτης” Πτολεμαΐδας για την ενίσχυση των συσσιτίων του.

Η κ. Τουμανίδου εξέφρασε την χαρά της για την απίστευτη υποδοχή της πρώτης θεατρικής παράστασης που ετοίμασε ο Ποντιακός Σύλλογος, επισημαίνοντας ότι στόχος ήταν να αναδειχθούν η Ποντιακή γλώσσα, τα ήθη και τα έθιμα των Ποντίων. Ευχαρίστησε τον συγγραφέα, σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή του έργου Ανδρέα Ιωακειμίδη χάρη στον οποίο στήθηκε η θεατρική αυτή παράσταση, καθώς και τα μέλη του συλλόγου που πήραν μέρος στο θεατρικό έργο διαθέτοντας πολύτιμο χρόνο για τις πρόβες.

Ικανοποιημένος για την μεγάλη αποδοχή της παράστασης εμφανίστηκε και ο συγγραφέας και σκηνοθέτης του έργου Α. Ιωακειμίδης, τονίζοντας ότι το σενάριο στηρίζεται σε μια αληθινή ιστορία που διαδραματίστηκε σε ένα χωριό της Βέροιας. Ευχαρίστησε τη διοίκηση του Ποντιακού Συλλόγου που τού εμπιστεύτηκε τη σκηνοθεσία του έργου και όλους τους συντελεστές της παράστασης, οι οποίοι, όπως δήλωσε, συνεργάστηκαν άψογα μαζί του και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

IMG_5476IMG_5484IMG_5488IMG_5494 IMG_5514 IMG_5525IMG_5468IMG_5529IMG_5541IMG_5551 IMG_5579IMG_5593

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη