Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Πτολεμαϊδα 1950: Επιμνημόσυνη δέηση για τους ήρωες νεκρούς των ενόπλων δυνάμεων μας – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 21/11/2018

Πτολεμαϊδα 1950: Επιμνημόσυνη δέηση για τους ήρωες νεκρούς των ενόπλων δυνάμεων μας – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 21/11/2018

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Παρουσία των πολιτικών, στρατιωτικών, Εκκλησιαστικών αρχών της περιοχής μας και πλήθος κόσμου, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τους φονευθέντες αξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων και της χωροφυλακής που έπεσαν μαχόμενοι εναντίων της Κομμουνιστικής ανταρσίας.

Το μνημόσυνο τελέστηκε στον αυλόγυρο του Μητροπολιτικού Ναού της Αγίας Τριάδος, χοροστατούντων των Ιερέων του Ναού, βοηθούμενοι και από όλο τον κλήρο της πόλης, ενώ τιμές απέδωσε διμοιρία στρατού και η φιλαρμονική του.Β. Σώματος  Στρατού.

Στη φώτο μας, διακρίνουμε: Τον Βουλευτή Βασίλειο Βύζα, το Δήμαρχο Δαρδαμανέλη Γεώργιο, την στρατιωτική ηγεσία της περιοχής, τους Ιερείς Μεντεσίδη Ευστάθιο, Παναγιωτίδη Βασίλειο (Παπαβάσιλο), Μαλακόζη Νεόφυτο, Τσιροζίδη Αριστείδη και Κάσπαρη Γεώργιο, τον Καραφουλίδη Φίλιππο, το Βαβούρα Θεόδωρο με το ανιψάκι του φιλοποίμην Βίττη ναυτάκι , τον Ορφανίδη Ιωακείμ και γονατιστούς μπροστά, τους, Ναούμ Θόδωρο- Εκκλησιαστικό επίτροπο- και τον πρωτοψάλτη, δάσκαλο και έφεδρο αξιωματικό  Συμεωνίδη Μιλτιάδη να κρατούν το ταψί με τα κόλλυβα, βοηθούμενοι και από τους μικρούς αδελφούς, Συμεωνίδη Νίκο και Ευθύμη.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team