Αρχική > Slider > Πτολεμαΐδα: Τις δεξιότητές τους στην κομμωτική και στο μακιγιάζ παρουσίασαν οι σπουδαστές του ΟΑΕΔ

Πτολεμαΐδα: Τις δεξιότητές τους στην κομμωτική και στο μακιγιάζ παρουσίασαν οι σπουδαστές του ΟΑΕΔ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Δείγμα των δεξιοτήτων τους στην κομμωτική τέχνη αλλά και στο μακιγιάζ παρουσίασαν ο σπουδαστές του Τμήματος Κομμωτικής της ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με το Τμήμα Αισθητικής και Ποδολογίας του ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, σε σχετική επίδειξη το απόγευμα της Τετάρτης στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων των σχολών του ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο της επίδειξης δεξιοτήτων των μαθητών των σχολών του ΟΑΕΔ που καθιέρωσε τα τελευταία χρόνια η διοίκηση του οργανισμού.

Στην εκδήλωση αυτή παρουσιάστηκαν ανδρικά κουρέματα και νυφικά χτενίσματα που δημιούργησαν σπουδαστές- σπουδάστριες του Τμήματος Κομμωτικής της ΕΠΑΣ και του Τμήματος Αισθητικής του ΙΕΚ που επιμελήθηκαν το μακιγιάζ των μοντέλων, που ήταν επίσης σπουδαστές και σπουδάστριες της σχολής, κλέβοντας στην κυριολεξία το θερμό χειροκρότημα όλων όσων παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ταυτόχρονα υπήρχε έκθεση κάποιων ενδεικτικών εργαστηρίων άλλων ειδικοτήτων για τους εργοδοτικούς και τους κοινωνικούς εταίρους, για να μπορέσουν να δουν από κοντά τη δουλειά που γίνεται και σε άλλες ειδικότητες των σχολών του ΟΑΕΔ.

«Οι εκδηλώσεις αυτές σκοπό έχουν την εξωστρέφεια και την ανάδειξη των δεξιοτήτων μαθητών, για να μπορέσει η κοινωνία να γνωρίσει αυτό που γίνεται στη σχολή», ανέφερε ο Διευθυντής του ΚΕΤΕΚ και της ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ Πτολεμαΐδας, Γιώργος Κασπάρης.

Ο κ. Κασπάρης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους φορείς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή, αλλά και να τονίσει το υψηλό επίπεδο κατάρτισης που λαμβάνουν οι μαθητές, επισημαίνοντας πως ο συνδυασμός θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής άσκησης είναι το καλύτερο εφόδιο για τους μαθητές και με την αποφοίτησή τους είναι έτοιμοι να βγουν στην αγορά εργασίας.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη