Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Πτολεμαΐδα: Την ανθρώπινη πλευρά τους έδειξαν οι κυνηγοί δωρίζοντας ποσότητα 300 κιλών κρέατος

Πτολεμαΐδα: Την ανθρώπινη πλευρά τους έδειξαν οι κυνηγοί δωρίζοντας ποσότητα 300 κιλών κρέατος

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στον «Καλό Σαμαρείτη» για άπορους συμπολίτες μας

Σε μια γενναία εθελοντική δράση προχώρησαν οι κυνηγοί της περιοχής δείχνοντας την ανθρώπινη πλευρά τους, δωρίζοντας μεγάλη ποσότητα, 300 κιλών κρέατος, προς τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Καλός Σαμαρείτης», της Πτολεμαΐδας.

Αναλυτικότερα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον «Π» ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας Χρήστος Κόνιαλης, η εν λόγω δράση που εντάσσεται στο πλαίσιο των άγιων ημερών που διανύσαμε, των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, έγινε για πρώτη φορά πέρυσι και συνεχίστηκε εφέτος, ενώ πρόθεση του συλλόγου είναι να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια και να γίνει θεσμός.

«Είναι μια προσφορά στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Τα μέλη του συλλόγου συγκέντρωσαν και θα παραδώσουν στα μέλη του συλλόγου, προκειμένου να δοθούν για άπορους συμπολίτες μας, 300 κιλά κρέας, κυνήγι, κυρίως αγριαγούρουνο, άλλα κυνήγια, αλλά και άλλα είδη όπως ζυμαρικά κ.α.», τόνισε ο ίδιος.

Ο κ. Κόνιαλης τόνισε πως ο σύλλογος έχει κι άλλες ανάλογες δράσεις, ενώ είναι ιδιαίτερα δραστήριος, καθώς αποτελείται από 650 ενεργά μέλη. Είναι αυτοσυντηρούμενος, με ελάχιστη επιχορήγηση από την ομοσπονδία.
Την τρέχουσα περίοδο είναι σε εξέλιξη η κυνηγετική περίοδος, μέχρι τις 20 Ιανουαρίου για το αγριογούρουνο, μέχρι τέλη Φεβρουαρίου για πτηνά, ενώ ξεκινάει εκ νέου μετά τις 20 Αυγούστου.

Πηγή φωτο: ert

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis
x

Check Also

Πώς κατανέμονται τα σήμερα κρούσματα στην περιοχή

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Τα σημερινά κρούσματα στην περιοχή κατανέμονται ως εξησ: Δύο στο δήμο Κοζάνης, 1 στο δήμο Βελβεντού, 2 ...