Αρχική > Slider > Πτολεμαΐδα: Συγκέντρωσε το ενδιαφέρον η ημερίδα των Οπτικών Κάτανα για δωρεάν διάγνωση οπτικών προβλημάτων

Πτολεμαΐδα: Συγκέντρωσε το ενδιαφέρον η ημερίδα των Οπτικών Κάτανα για δωρεάν διάγνωση οπτικών προβλημάτων

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Μεγάλη προσέλευση σημειώθηκε στη δεύτερη μέρα της διημερίδας διάγνωσης Οπτικών προβλημάτων και δωρεάν διάθεσης Οπτικών ειδών (σκελετούς και κρύσταλλα) σε όποιον τα χρειάζεται, για να έχει σωστή όραση, που διοργάνωσε σήμερα Κυριακή στην Πτολεμαΐδα το κατάστημα Οπτικών Κάτανα σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Οπτικών-Οπτομετρών Ελλάδος (ΟΣΟΟΕ ) αλλά και τις Μητροπόλεις Σερβίων και Κοζάνης, Φλώρινας,-Πρεσπών και Εορδαίας, και Σισανίου και Σιατίστης.

Στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας που φιλοξένησε την ημερίδα αυτή προσήλθαν σήμερα από τις 10 το πρωί έως και μετά τις 3μ.μ. άνθρωποι όλων των ηλικιών για δωρεάν εξέταση προβλημάτων όρασης, άτομα με αναπηρία, μακροχρόνια άνεργοι, πολύτεκνοι ή άλλοι συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και υποδείχθηκαν από τις τρεις μητροπόλεις ή το σύλλογο Αναπήρων Νομού Κοζάνης και το Σύλλογο Πολυτέκνων Εορδαίας.

Μεγάλη προσέλευση σημειώθηκε επίσης στην αντίστοιχη ημερίδα που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού της Κοζάνης.

Την ικανοποίησή του για την προσέλευση του κόσμου και την επιτυχία της διημερίδας τόσο στην Κοζάνη όσο και στην Πτολεμαΐδα εξέφρασε ο κ. Χάρης Κάτανας, ευχαριστώντας ταυτόχρονα την Ομοσπονδία Οπτικών-Οπτομετρών Ελλάδος, τις Ιερές Μητροπόλεις της περιοχής και τους συλλόγους, καθώς χωρίς τη  συνεργασία τους, όπως είπε, δεν θα ήταν δυνατή η διοργάνωση της διημερίδας αυτής.


Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team