Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Πτολεμαΐδα: «Αγέλες σκυλιών απειλούν τα παιδιά μας» – Καταγγελία αναγνώστη

Πτολεμαΐδα: «Αγέλες σκυλιών απειλούν τα παιδιά μας» – Καταγγελία αναγνώστη

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Καταγγελία αναγνώστη για την κατάσταση με τα αδέσποτα στην πόλη και τον πολλαπλασιασμό τους, με αιχμές για τον Δήμο Εορδαίας:

«Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ

Πτολεμαΐδα, 19-03-2019, ώρα 15:30μ.μ, λίγη μόλις ώρα μετά το σχόλασμα μικρών παιδιών του 11ου δημοτικού σχολείου. Αγέλη από μεγαλόσωμα αρσενικά σκυλιά προσπαθεί να  ζευγαρώσει με θυλικιά σκύλα η οποία είναι σε οίστρο. Μάλλον ο δήμος Εορδαίας και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος συνεισφέρουν με την πλήρη ανυπαρξία τους στην λύση της υπογεννητικότητας του ιθαγενούς πληθυσμό (άλλωστε και τα σκυλιά έχουν περισσότερα δικαιώματα πλέον από τους ανθρώπους!!!). Φαίνεται ότι εντάσσονται στο πρωτοποριακό κι αποτελεσματικό πρόγραμμα του δήμου και των σκυλόφιλων της στείρωσης και των τσιπακίων τόσο διαφημίζουν καθημερινά. Να είστε καλά που προσέχετε την ασφάλεια των παιδιών μας τα οποία μπορούν να κινούνται πλέον μέσα στην πόλη χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο. Ανάπτυξη τελικά ήρθες σε μια κοινωνία πρότυπο από το μακρινό μέλλον.

Υ.Γ Μανάδες της Πτολεμαΐδας κάντε επιτέλους το χρέος σας! Κλειδώστε τα παιδιά στα σπίτια και αφήστε ελεύθερους δρόμους για τα σκυλιά με τις αγέλες τους. Εκσυγχρονιστείτε επιτέλους!
Χρήστος Παπάς»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team