Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Πτολεμαΐδα: Νέο περιστατικό με αδέσποτα σκυλιά που επιτέθηκαν και δάγκωσαν 16χρονο μαθητή

Πτολεμαΐδα: Νέο περιστατικό με αδέσποτα σκυλιά που επιτέθηκαν και δάγκωσαν 16χρονο μαθητή

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Δεν σταματούν, δυστυχώς, τα περιστατικά επιθέσεων αδέσποτων σκύλων στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Όπως κατήγγειλε στον «Π» ο πατέρας ενός 16χρονου μαθητή, νέο συμβάν σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε σημείο κοντά στο υδραγωγείο της πόλης.
Ο μαθητής ενώ ήταν στο ποδήλατό του και πήγαινε στο σχολείο, του επιτέθηκαν πέντε μεγάλοι αδέσποτοι σκύλοι, με έναν να τον δαγκώνει δύο φορές στο πόδι.

Το παιδί, που τρομοκρατήθηκε από την επίθεση, ήταν τυχερό που στο σημείο υπήρξαν δύο ενήλικες, που κατάφεραν και έδιωξαν τα σκυλιά, τονίζει ο πατέρας καταγγέλλοντας το περιστατικό.

Να σημειωθεί πως ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο πατέρας του τονίζει στον «Π» πως θα ακολουθήσει τη νόμιμη οδό, προχωρώντας σε μηνύσεις για το συμβάν, καθώς λέει πως θα μπορούσε να υπάρξει πολύ χειρότερη έκβαση.

 

 

 

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Εκδηλώσεις Μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή στην Πόλη της Φλώρινας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Εκδηλώσεις μνήμης για τα 99 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Φλώρινας, το πρωί της ...