Αρχική > Αγροτικά > Πτολεμαΐδα: Νέα μοντέλα τρακτέρ και παρελκόμενα μηχανήματα παρουσίασε η εταιρεία “Μαυρίδης Δ. Θεόδωρος”

Πτολεμαΐδα: Νέα μοντέλα τρακτέρ και παρελκόμενα μηχανήματα παρουσίασε η εταιρεία “Μαυρίδης Δ. Θεόδωρος”

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Το ενδιαφέρον αγροτών και δη δενδροκαλλιεργητών προσέλκυσαν τα νέα μοντέλα τρακτέρ «KUBOTA» και παρελκόμενα γεωργικά μηχανήματα που παρουσίασε η εταιρεία γεωργικών μηχανημάτων «Μαυρίδης Δ. Θεόδωρος» την Δευτέρα 1 και Τρίτη 2 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο 1ο χιλμ. Πτολεμαΐδας – Φλώρινας.

«Κάναμε μια παρουσίαση να δείξουμε τα καινούρια μοντέλα της «KUBOTA», όλα τα μοντέλα αυτά είναι κατασκευής του 2018 και παρελκόμενα μηχανήματα», δήλωσε ο κ. Μαυρίδης στο «e-ptolemeos.gr» και σημείωσε: «Δώσαμε βαρύτητα στη δενδροκομία και στο τρακτέρ μέσης καλλιέργειας, διότι αυτά είναι που κυμαίνονται και στα επίπεδα των επιδοτούμενων προγραμμάτων τα οποία περιμένουμε να εγκριθούν και να ξεκινήσουν τώρα. Ο κόσμος επισκέφθηκε τα τρακτέρ, τα είδε, τα οδήγησε και τους εξηγήσαμε τους εξοπλισμούς.» Καθώς παρουσιάστηκαν και κάποια παρελκόμενα μηχανήματα όπως σκάλα υδραυλικής ανύψωσης με ηλεκτρικά πατάρια για τη συγκομιδή και το αραίωμα των φρούτων, σβωλοτρίφτες, φρέζες, ρίπερ, καταστροφέας της Alpego, αλλά και σπαρτική μηχανή για καλαμπόκι, ηλίανθο κλπ. της Matermacc και μηχανές σπαρτικές ακριβείας για σιτηρά.

Ο κ. Μαυρίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον αγροτικό κόσμο που προσήλθε για να δει από κοντά τα νέα μοντέλα της «KUBOTA» και τα παρελκόμενα γεωργικά μηχανήματα. «Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, είμαι πάντα στο πλευρό τους και γνωρίζουν ότι κάνουμε ό,τι καλύτερο για όλους.»  Συμπλήρωσε μάλιστα ότι «υπήρχε ουσία αυτής της παρουσίασης. Δηλαδή όλοι οι επισκέπτες μας ήταν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και τώρα που θα εγκριθούν τα προγράμματα οι πελάτες μας είναι ήδη ενημερωμένοι και  κατασταλαγμένοι. Έχουμε πολύ καλές τιμές και υπάρχει χρηματοδότηση η οποία θα βοηθήσει τόσο αυτούς όσο και εμάς για να κάνουμε τις πωλήσεις.»

Στο κατάστημα «Μαυρίδης Δ. Θεόδωρος» που λειτουργεί 62 χρόνια στην Πτολεμαΐδα μπορεί κανείς να βρει όλο τον εξοπλισμό των γεωργικών μηχανημάτων, τα ανταλλακτικά και τα αναλώσιμα για τον επαγγελματία αλλά και για τον ερασιτέχνη αγρότη, καθώς και εργαλεία και εξαρτήματα για μπαξέδες και κήπους.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team