Αρχική > Slider > Πτολεμαΐδα: Νέα δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο – Από τους βετεράνους ποδοσφαιριστές Εορδαίας

Πτολεμαΐδα: Νέα δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο – Από τους βετεράνους ποδοσφαιριστές Εορδαίας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Σημαντικό ιατρικό εξοπλισμό στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας προσέφερε ο Σύλλογος Βετεράνων ποδοσφαιριστών Εορδαίας, αξίας περίπου 20.000 ευρώ, ο οποίος αγοράστηκε με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον φιλικό αγώνα που πραγματοποίησαν τον περασμένο Απρίλιο με τους με παλαίμαχους του Άρη και άλλους βετεράνους ποδοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης.

Ο Σύλλογος Βετεράνων προμηθεύτηκε και παρέδωσε συγκεκριμένα τρεις απινιδωτές με μόνιτορ και έναν καρδιοτοκογράφο για την Μαιευτική κλινική, συνολικής αξίας 18.000 περίπου.

Την χαρά των Βετεράνων ποδοσφαιριστών Εορδαίας που εδώ και 10 χρόνια κάνουν ένα καλό παιχνίδι το χρόνο για να βοηθήσουν την περιοχή μας και τα δύο τελευταία για να βοηθήσουν το νοσοκομείο της περιοχής, μετέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου τους, Νίκος Σταματιάδης. Ευχαρίστησε τον κόσμο της περιοχής για τη στήριξη της προσπάθειας, τον εμπορικό κόσμο και τις τεχνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη ΔΕΗ για την βοήθειά τους με μεγάλα ποσά. Απηύθυνε μάλιστα «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, γιατί χωρίς τη βοήθειά τους  δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε.»

Η δωρεά θα συμπληρωθεί με ένα ακόμα ιατρικό μηχάνημα που θα πάρει μια εταιρεία και το οποίο θα έρθει το Δεκέμβριο, οπότε το συνολικό ποσό της αξίας των μηχανημάτων προς το Μποδοσάκειο θα ανέλθει σε 23.445 ευρώ, πρόσθεσε το μέλος των Βετεράνων Νίκος Κατακαλίδης.

Τις θερμές ευχαριστίες του στο Σύλλογο παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Εορδαίας εξέφρασε ο Διοικητής του Μποδοσάκειο – Μαμάτσειο νοσοκομείο, Γιώργος Χιωτίδης, τόσο διότι το Μποδοσάκειο  είχε ανάγκη τον εξοπλισμό που προσέφεραν όσο και διότι το Μποδοσάκειο έχει αποκτήσει έναν διαχρονικό και πολύ χρήσιμο φίλο. Χαρακτήρισε τη νέα δωρεά ιατρικών μηχανημάτων ως «μια συνδρομή εξαιρετικά σημαντική» και «παράδειγμα συνεισφοράς και αλληλεγγύης», ευχόμενος να αποτελέσει παράδειγμα για την κοινωνία.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη