Αρχική > Slider > Πτολεμαΐδα: Εξαπατούν πολίτες στο όνομα των φοιτητών του Τμήματος Μαιευτικής του ΤΕΙ

Πτολεμαΐδα: Εξαπατούν πολίτες στο όνομα των φοιτητών του Τμήματος Μαιευτικής του ΤΕΙ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Τη διαμαρτυρία τους για την απόσπαση χρημάτων από πολίτες της Πτολεμαΐδας και του Δήμου Εορδαίας στο όνομα των φοιτητών του Τμήματος Μαιευτικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα, εκφράζουν σπουδαστές του Τμήματος, καθώς το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν κοπέλες που πωλούν πασχαλινές κάρτες στον κόσμο δηλώνοντας δήθεν φοιτήτριες του συγκεκριμένου Τμήματος.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν στην Πτολεμαΐδα κοπέλες σε καταστήματα και υποδυόμενες τις φοιτήτριες ζητούν χρήματα για τα αντικείμενα που πωλούν, λέγοντας πως τα χρήματα αυτά συγκεντρώνονται για εκδρομή που υποτίθεται ότι θα κάνει το Τμήμα Μαιευτικής στην Κρήτη, με αποτέλεσμα ο κόσμος να σπεύδει να ενισχύσει αγοράζοντας τα προς πώληση αντικείμενα και συγκεκριμένα πασχαλινές  κάρτες, αντί 5 ευρώ.

Την προσοχή του κόσμου εφιστούν με αναρτήσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φοιτητές του Τμήματος, καθώς και μέλος του εργαστηριακού προσωπικού του Τμήματος, καλώντας μάλιστα να ενημερώνουν τις αστυνομικές αρχές.

«2 κοπέλες εθεάθησαν να ζητούν λεφτά σε μαγαζιά και στον κόσμο της Πτολεμαΐδας υποδυόμενες φοιτήτριες του ΤΕΙ. Ζητούσαν λεφτά για μια εκδρομή που υποτίθεται ότι θα κάνουνε στην Κρήτη. Ενημερώστε όποιον ξέρετε και αν τις βρείτε ενημερώστε τις αρχές. Είναι άδικο για την υπόληψη του ΤΕΙ μας!!!», αναφέρει στην ανάρτησή της η Μαία του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας και συνεργάτιδα του Τμήματος Μαιευτικής, Βάσω Σολαχίδου.

Μιλώντας μάλιστα η κ. Σολαχίδου στο e-ptolemeos.gr, δήλωσε πως «είναι η τέταρτη χρονιά που πέφτει κάτι αντίστοιχο στην αντίληψή μου», σημειώνοντας πως τα προηγούμενα χρόνια οι δήθεν φοιτήτριες του ΤΕΙ Μαιευτικής πήγαιναν ακόμα και σε σπίτια, από πόρτα σε πόρτα, σε χωριά της Πτολεμαΐδας.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη