Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Πτολεμαΐδα: Εργασίες καλλωπισμού και συντήρησης ξεκίνησαν στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Πτολεμαΐδα: Εργασίες καλλωπισμού και συντήρησης ξεκίνησαν στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Εργασίες καλλωπισμού και συντήρησης ξεκίνησε ο δήμος Εορδαίας στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, που βρίσκεται στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον «Π», η αρμόδια αντιδήμαρχος Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Ρούλα Σεβαστού, το πάρκο λειτούργησε στο παρελθόν αλλά έχει αρκετά χρόνια να λειτουργήσει και το διάστημα αυτό με τη βοήθεια των αρμόδιων συνεργείων και τη συμβολή και των τεχνικών υπηρεσιών και των υπηρεσιών καθαριότητας, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ώστε το πάρκο με την ολοκλήρωσή τους, να δοθεί προς διάθεση στους μικρούς φίλους και τους συνοδούς τους.
Με τη συγκυρία του κορωνοϊού και στόχο να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός σε πάρκα , πλατείες, η χρήση του πάρκου θα έρθει να δώσει μια διέξοδο στους γονείς και τα παιδιά τους, ώστε πλέον να είναι ανοιχτό και προσβάσιμο.

Σε δεύτερη φάση ο δήμος θα δει πως μπορεί να αξιοποιηθεί περαιτέρω, ενώ μια σκέψη είναι να χρησιμοποιηθεί για εκδηλώσεις το διάστημα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας του Δήμου Εορδαίας.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Το ΣΤΙΓΜΑ 28/10 – Η νέα στήλη που σχολιάζει την επικαιρότητα

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Μπόλικες οι αλλαγές – κάθε τόσο – στους ειδικούς συνεργάτες στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Μεγάλο φάουλ η ...