Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Πτολεμαΐδα: Έρχεται διαβούλευση για το κυκλοφοριακό

Πτολεμαΐδα: Έρχεται διαβούλευση για το κυκλοφοριακό

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Διάλογος ανοιχτός σε προτάσεις πολιτών, θα γίνει από το Δήμο Εορδαίας, ώστε να αναζητηθούν λύσεις με τα προβλήματα σχετικά με το κυκλοφοριακό της Πτολεμαΐδας. Τα παραπάνω τουλάχιστον ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, σχολιάζοντας  κείμενο με σχετικές προτάσεις του συμπολίτη μας εμπόρου – που τακτικά αρθρογραφεί –  Απόστολου Φραγκουλίδη το οποίο δημοσιεύθηκε στο E-PTOLEMEOS.GR .
Όπως όλοι γνωρίζουμε το κυκλοφοριακό είναι ένα από τα ζόρικα θέματα για την πόλη, στο οποίο οι παρεμβάσεις τα προηγούμενα χρόνια δεν γίνονταν βάσει συγκεκριμένου σχεδίου, αλλά κατά περίπτωση και χωρίς να λαμβάνονται υπ” όψιν κρίσιμοι παράγοντες. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να λυθεί αν δεν  ληφθούν υπ” όψιν οι απόψεις των πολιτών, ειδικά αυτών που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της πόλης.

Δείτε την ανάρτηση:

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς: Γιατί μπήκε σε LOCKDOWN η ΠΕ Κοζάνης: «Ξεπεράστηκε το όριο των θετικών κρουσμάτων που θέσπισε η ΕΕ – Συνεχής αυξητική τάση-Διασπορά δείχνει η ιχνηλάτηση» – Πόσοι έλεγχοι έγιναν από τον ΕΟΔΥ (VIDEO)

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Τους λόγους για τους οποίους χτύπησε «καμπανάκι» κινδύνου για την περιοχή και τέθηκε σε καθεστώς έκτακτων περιοριστικών ...