Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Πτολεμαΐδα: Ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την υγεία και τη διατροφή των παιδιών

Πτολεμαΐδα: Ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την υγεία και τη διατροφή των παιδιών

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα: Προσέχω την υγεία των παιδιών – Φροντίζω τη διατροφή τους, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Μαρτίου, στην καφετέρια splendor στην Πτολεμαΐδα, σε διοργάνωση του Συλλόγου Πολυτέκνων γονέων Εορδαίας, υπό την αιγίδα της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Εορδαίας.

Είναι πολύ σημαντικό οι γονείς να ξέρουν να αντιμετωπίσουν τις αλλεργίες και πώς να βοηθήσουν τα παιδιά στην άμυνα με την κατάλληλη διατροφή, καθώς και να ενημερωθούν για την ορθοδοντική πρόληψη και η εκδήλωση εντάχθηκε σε αυτό το πλαίσιο.

Αναλυτικότερα, για για αλλεργικά νοσήματα στα παιδιά μίλησε στους παριστάμενους η msc ειδική παιδίατρος Μαρία Δεληγιάννη, ενώ η διαιτολόγος Διατροφολόγος Μαρία Γιαννιώτη αναφέρθηκε στις τροφές που βοηθούν την άμυνα του οργανισμού κατά την παιδική ηλικία. Επίσης ο ειδικός ορθοδοντικός Γιώργος Λίτσας τόνισε την ανάγκη της ορθοδοντικής πρόληψης στα παιδιά.

Οι μικροί μας φίλοι έλαβαν δωράκια οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες με τη συνεργασία του οδοντιατρικού συλλόγου Κοζάνης, καθώς και γλυκίσματα και καρπούς από την εταιρεία «Greek gaias», ενώ τα άνθη ήταν προσφορά του ανθοπωλείου Ανεμώνη.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την βραδιά:

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team