Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Πτολεμαΐδα: Αποκαταστάθηκε το γκράφιτι με τον Μέγα Αλέξανδρο και την Ελληνική Σημαία των «Πτολεμαίων Μακεδόνων» (φωτογραφίες)

Πτολεμαΐδα: Αποκαταστάθηκε το γκράφιτι με τον Μέγα Αλέξανδρο και την Ελληνική Σημαία των «Πτολεμαίων Μακεδόνων» (φωτογραφίες)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Επιδιορθώθηκε το γκράφιτι με τον Μέγα Αλέξανδρο και την Ελληνική Σημαία, των «Πτολεμαίων Μακεδόνων» στον τοίχο του γηπέδου της Πτολεμαΐδας. Θυμίζουμε πως λίγες ημέρες μετά την φιλοτέχνησή του κάποιοι είχαν γράψει επάνω με μαύρο σπρέι «έθνη και θρησκεία γεμίσατε τη γη ανθρώπινα σφαγεία».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση που έγινε στην ομάδα των «Πτολεμαίων Μακεδόνων» στο facebook:

 

«Οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες μετά από απαίτηση εκατοντάδων πολιτών, αποφασίσαμε να αποκαταστήσουμε το γκράφιτι, που πριν λίγους μήνες οι γνωστοί – άγνωστοι, άθεοι εθνομηδενίστες βανδάλισαν. 
Οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες φίλες και φίλοι δεν θα σταματήσουμε ποτέ να αγωνιζόμαστε για τα Ιερά και Όσια της πατρίδας μας, δεν θα σταματήσουμε ποτέ να «φωνάζουμε» πως στις Πρέσπες στις 17-6-18 οι αριστερόστροφοι φασίστες διέπραξαν μία από τις μεγαλύτερες προδοσίες.
Οσες συλλήψεις, μηνύσεις και να μας κάνετε, όσο και να νιώθουμε τα πραιτοριανά σας τσιράκια στο σβέρκο μας, δεν θα σταματήσουμε ποτέ να φωνάζουμε πως η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Dimitris Chalkidis (Dio) για την αφιλοκερδή δουλειά του, απέδειξε για άλλη μια φορά, πόσο μεγάλος καλλιτέχνης είναι. 
Καθώς επίσης δεν πρέπει να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Εορδαίας για την υλικοτεχνική υποστήριξη που μας παρείχε (χρώματα, προβολείς, κάμερες κτλ κτλ)».

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team