Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Πτολεμαΐδα: Αναμένεται το «πράσινο φως» από την Εταιρεία Πιστοποίησης για τις παιδικές χαρές

Πτολεμαΐδα: Αναμένεται το «πράσινο φως» από την Εταιρεία Πιστοποίησης για τις παιδικές χαρές

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!
  • Οκτώ νέες παιδικές χαρές με σύγχρονα όργανα από τον Δήμο Εορδαίας

Το «πράσινο φως» από την εταιρεία πιστοποίησης, που βρέθηκε στην Πτολεμαΐδα χθές Τετάρτη, αναμένει ο δήμος Εορδαίας, προκειμένου να προχωρήσει η αδειοδότηση των νέων παιδικών χαρών που εγκατέστησε ο δήμος.

Πάρκο Χρηστίδη

Οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί, οι οκτώ (8) παιδικές χαρές έχουν εξοπλιστεί με νέα παιχνίδια, απολύτως ασφαλή, που πληρούν τις προδιαγραφές της νομοθεσίας, μάλιστα είναι εξοπλισμένες και με παιχνίδια που μπορούν να χαρούν και παιδιά με αναπηρίες.

Πρόκειται για 2 παιδικές χαρές στο παλαιό πάρκο, 2 στη λαϊκή αγορά, 1 στην  κεντρική πλατεία, 1 στο πάρκο Χρηστίδη, 1 στην Οδό Γράμμου (Τεχνικές σχολές) και  1 στο Πάρκο Μελανοφρύδη.

Πάρκο Χρηστίδη

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον «Π» ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Προγραμματισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νίκος Φουρκιώτης, οι εκπρόσωποι της Εταιρείας Πιστοποίησης έφτασαν την Τετάρτη στην πόλη, έκαναν όλες τις απαραίτητες μετρήσεις και αυτοψία στα όργανα, μέτρησαν τα πάντα και αναμένεται μέχρι την Παρασκευή πιθανότατα να εκδώσουν τα αποτελέσματά τους, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία πιστοποίησης.

Πάρκο Χρηστίδη

Σε πρώτη φάση δεν εντοπίστηκε κάποιο πρόβλημα, ενώ σε κάθε περίπτωση αν υπάρξει κάποια παρατήρηση θα γίνουν οι διορθώσεις, ώστε έπειτα ο δήμος ακολούθως να υποβάλει φάκελο στην επιτροπή αδειοδότησης παιδικών χαρών της Περιφέρειας.

Σε κάθε περίπτωση ο κόσμος κάνει ήδη χρήση των παιδιών χαρών, μάλιστα ήδη από τις πρώτες ημέρες εργασιών παρατηρούνταν το φαινόμενο να παίζουν στο χώρο παιδιά, αν και το έργο δεν είχε ακόμη παραδοθεί.

Κεντρική πλατεία
Κεντρική πλατεία
Κεντρική πλατεία

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

«Σταγόνα Ελπίδας»: Εθελοντική αιμοδοσία στην Καρυδίτσα Κοζάνης

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Εθελοντική αιμοδοσία στην Καρυδίτσα Κοζάνης από τον Σύλλογο Εθελοντών ΑΙμοδοτών – Αιμοπεταλιοδοτών «Σταγόνα Ελπίδας», ...