Αρχική > Slider > Πτολεμαΐδα: Άλλοι δύο ποδηλάτες – τραυματίες διακομίζονται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης – Πήρε εξιτήριο ο τέταρτος

Πτολεμαΐδα: Άλλοι δύο ποδηλάτες – τραυματίες διακομίζονται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης – Πήρε εξιτήριο ο τέταρτος

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μεταφέρονται αυτή την ώρα δύο ακόμα από τους τέσσερις ποδηλάτες που τραυματίστηκαν στο θανάσιμο τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι της Κυριακής στην Πτολεμαΐδα, μετά την διακομιδή ενός πολυτραυματία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ το βράδυ της Τρίτης, ενώ ο τέταρτος πήρε εξιτήριο.

Οι δύο τραυματίες που νοσηλεύονταν στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, διακομίζονται συγκεκριμένα στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης, καθώς κρίθηκε σκόπιμη από τους γιατρούς του Μποδοσάκειου η πιο εξειδικευμένη αντιμετώπισή τους από ειδικούς γιατρούς στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για έναν 23χρονο, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος νοσηλευόταν στη χειρουργική κλινική του Μποδοσάκειου με κάταγμα στο θώρακα, σπονδύλων και στο μηριαίο οστό (υπερκεφαλικό κάταγμα), προκειμένου να έχει καλύτερη αντιμετώπιση από θωρακοχειρουργούς.

Ο δεύτερος τραυματίας ποδηλάτης που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» για καλύτερη παρακολούθηση, είναι ο 30χρονος ο οποίος νοσηλευόταν στην ορθοπεδική κλινική του Μποδοσάκειου και φέρει κατάγματα στην αριστερή ωμοπλάτη, κνήμη, στα πλευρά και έχει ακρωτηριαστεί στον αριστερό αντίχειρα.

Εξιτήριο

Στο μεταξύ εξιτήριο πήρε σήμερα Τετάρτη από το νοσοκομείο Πτολεμαΐδας ο 48χρονος αστυνομικός – ποδηλάτης, ο οποίος νοσηλευόταν στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας με βαθύ θλαστικό τραύμα στον αριστερό μηρό.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη