Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Πτολεμαΐδα: Στη νέα πτέρυγα μεταφέρεται το Τμήμα Αιμοληψιών του Μποδοσάκειου

Πτολεμαΐδα: Στη νέα πτέρυγα μεταφέρεται το Τμήμα Αιμοληψιών του Μποδοσάκειου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ζωή πρόκειται να αποκτήσει σύντομα τμήμα της νέας πτέρυγας του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, καθώς σύντομα πρόκειται να μετεγκατασταθεί εκεί το Τμήμα Αιμοληψιών του νοσοκομείου.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε ο διοικητής του Μαμάτσειο-Μποδοσάκειο νοσοκομείο, Γιώργος Χιωτίδης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη την Παρασκευή 13 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Βρεφονηπιακού Σταθμού του Μποδοσάκειου, που κατασκευάστηκε μαζί με τη νέα πτέρυγα του νοσοκομείου, και αυτή τη στιγμή γίνονται ενέργειες για να λειτουργήσει με ευθύνη του δήμου Εορδαίας για να καλύψει ανάγκες του δήμου.

Σύμφωνα με τον κ. Χιωτίδη, στη νέα πτέρυγα πρόκειται να μεταφερθεί επίσης και το Τμήμα Χημειοθεραπείας του Μποδοσάκειου, μετά την πρόσληψη των δύο Παθολόγων – Ογκολόγων, οι θέσεις των οποίων προκηρύχθηκαν πρόσφατα και η έλευσή τους αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι και εν συνεχεία η Ογκολογική κλινική. «Σταθερή στόχευση είναι να λειτουργήσει στη νέα πτέρυγα Ογκολογική κλινική -υπάρχει και σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης στον καινούριο χώρο εκτός από το Τμήμα Αιμοληψιών θα μεταφερθούν αργότερα και κάποια «Ιατρεία Ημέρας». Όπως σημείωσε ο κ. Χιωτίδης, ένα από τα «Ιατρεία Ημέρας» αφορά οφθαλμιάτρους, το οποίο ωστόσο δεν δύναται να λειτουργήσει άμεσα καθώς το νοσοκομείο δεν έχει Οφθαλμίατρο, όμως «σε κάθε περίπτωση το Μποδοσάκειο χρειάζεται δύο Οφθαλμιάτρους», υπογράμμισε ο διοικητής.  

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη