Αρχική > Στήλες > Σινεμά > “Πτολεμαΐδα με Ιταλική φινέτσα” – Γράφει ο Φάνης Τοψαχαλίδης

“Πτολεμαΐδα με Ιταλική φινέτσα” – Γράφει ο Φάνης Τοψαχαλίδης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

foto 0

Άρωμα Ιταλίας έχει ο μήνας Οκτώβριος για τις 2 ταινίες που δημιουργήσαμε στην Πτολεμαΐδα. Η “Επιβολή 6/9” που δημιουργήθηκε παρέα με τον Κωνσταντίνο Ιωαννίδη θα λάβει μέρος στο Pigrecozen (5-6 Οκτ.) στην Ancona (Italy) και η ταινία  “Ελευθερία” που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των μαθημάτων των ΚΔΒΜ Εορδαίας θα λάβει μέρος στο Visionaria (24-31 Οκτ.)  στην Siena (Italy). Σήμερα ήρθε ένα ακόμα μήνυμα από την Αγγλία ότι η ταινία “Επιβολή 6/9” θα λάβει μέρος στο 8th annual London Greek Film Festival (19-25 Οκτ.). Ο μήνας μπήκε πολύ όμορφα και έτσι ελπίζουμε να συνεχιστεί.

foto1

 

Το Σάββατο έχουμε το Micro μ Festival. Οι προβολές θα ξεκινήσουν στις 7:30μμ. 15 ταινίες μικρού μήκους. Ανα 5 ταινίες θα γίνουν διαλείμματα ενώ στο τέλος θα στηθούν οι κάλπες (όχι άλλες εκλογές, φτάνει) για την αναδείξει της αγαπημένης ταινίας του φεστιβάλ. Διευκρινίσεις θα δοθούν πριν και μετά την εκδήλωση. Ο χώρος είναι στην αίθουσα του “Βορείου Πεδίου” με είσοδο στα 7 ευρώ /6 ευρώ προπώληση (viva.gr). Η προσέλευση θα ξεκινήσει από τις 7μμ  και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

foto2

Τέλος να υπενθυμίσω ότι οι εγγραφές τρέχουν για όσους θα ήθελαν να πάρουν μέρος στα μαθήματα κινηματογράφου στο “Βόρειο Πεδίο” Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6974053670 (Φάνης) , 2463505959, 6986617999 και 6937332031 ή να επισκεφθούν το ΠΕΡΙΧΩΡΟΝ στη διασταύρωση των οδών Κ. Φούφα και Καλλιπόλεως, καθημερινά από τις 5 το απόγευμα.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Φάνης Τοψαχαλίδης