Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Πτολεμαΐδα: Έναρξη δωρεάν προγράμματος άθλησης γυναικών και ηλικιωμένων

Πτολεμαΐδα: Έναρξη δωρεάν προγράμματος άθλησης γυναικών και ηλικιωμένων

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


 

Η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με το Δήμο Εορδαίας θα υλοποιήσει το δωρεάν πρόγραμμα άθλησης γυναικών στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ «Γ. Χαλκίδης» από τη Δευτέρα 08-05-2017 μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2017.

Οι γυναίκες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν καλούνται να υποβάλλουν αίτηση εγγραφής στο πρόγραμμα, συνοδευόμενη από υπεύθυνη δήλωση περί μη κωλύματος συμμετοχής στο πρόγραμμα για λόγους υγείας.

Οι αιτήσεις για το δωρεάν πρόγραμμα άθλησης γυναικών, θα υποβάλλονται στο κλειστό  Γυμναστήριο ΔΑΚ «Γ. Χαλκίδης», τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09:00 έως 13:00. (πληροφορίες στο τηλ. 2463081232).

Η πρώτη συνάντηση για την δημιουργία των τμημάτων θα γίνει την Πέμπτη 4 Μαΐου και ώρα 10:00 στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ.

Επίσης, στο ίδιο πλαίσιο και με ειδικές ασκήσεις, θα μπορούν να αθληθούν και οι ηλικιωμένοι των ΚΑΠΗ και του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Εορδαίας.

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Καστοριά: Μεγάλη φωτιά στο Μονόπυλο – Επιχειρούν πάνω από 20 πυροσβέστες και 2 καναντέρ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο Μονόπυλο Καστοριάς – Επιχειρούν πάνω από 20 πυροσβέστες και ...